Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от icofly Виж публикацията
    Затова и не влизам в този форум,никъде в активните потребители го няма Трендафил Дончев/илидруготоиме/,но се явява,като от 6-то да раздава банове!Така е и с Апитрейт,пишат,но не са в активните потребители
    Да те светна, Трендафил, Соларис60 и т.н., е един и същ "тип", който го е "бил" тока във форума. От както е титулуван като супер модератор, форума има друга визия, защото се придържа към приказката не питай старило, а питай патило! Мога и още да обяснявам, ама все пак не съм аз човека, който да ги разяснява тия неща. Отговорих, защото ме цитира!

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Да те светна, Трендафил, Соларис60 и т.н., е един и същ "тип", който го е "бил" тока във форума. От както е титулуван като супер модератор, форума има друга визия, защото се придържа към приказката не питай старило, а питай патило! Мога и още да обяснявам, ама все пак не съм аз човека, който да ги разяснява тия неща. Отговорих, защото ме цитира!
    Затова сме в "Страната на чудесата"

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Малко числа за любопитните.

https://www.ams.usda.gov/mnreports/fvmhoney.pdf

За себе си направих бърз анлиз от който се убедих (отново), че сме на гъза на географията (там където ни е мястото де).

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 24 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 24 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •