С пушалката става бързо. За мен това е много важен аргумент. Ако стигна до продукция от мед, тогава ще му мисля.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В някакъв сайт четох, че киселините вредят на имунитета на пчелите. Не знам дали е доказано или ще стане поредния “мит“. Още повече, че тук в сайта а и в сръбски клипчета се дава да се третират само 1 път. И аз към това се придържам, едно третиране.![]()
Новата мода при руснаците(не на всякъде) е; след есенното третиране с киселини подменят майката....
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Точно това искам да избегна. С пушалката минавам пчелин от 60 кошера за 10 минути, без да се изпотя дори. Бъдещето е в обслужването на кошерите "на бегом". Другото е хоби. Всякакви съвременни технологии скоро ще бъдат приложени в бранша с цел намаляване на себестойността на продукцията в името на оцеляването на бизнеса. Това също не важи за хоби пчеларството.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))