С пушалката става бързо. За мен това е много важен аргумент. Ако стигна до продукция от мед, тогава ще му мисля.
С пушалката става бързо. За мен това е много важен аргумент. Ако стигна до продукция от мед, тогава ще му мисля.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Точно това искам да избегна. С пушалката минавам пчелин от 60 кошера за 10 минути, без да се изпотя дори. Бъдещето е в обслужването на кошерите "на бегом". Другото е хоби. Всякакви съвременни технологии скоро ще бъдат приложени в бранша с цел намаляване на себестойността на продукцията в името на оцеляването на бизнеса. Това също не важи за хоби пчеларството.
Чакай сега, при толкова лоши мнения аз амитраза ти искаш да кажеш, че предпочиташ да минеш кошерите за 10 мин., вместо да загубиш 2 часа да накапеш ок примерно? И това ти оправдава загубите и отслабените семейства. Малко тва "на бегом" за 60 кошера е неоправдано. Бих поспорил и 200 дори, щото после чакаш от тях да се развият я за мед, я за отводки и т.н.
Ако беше за "на бегом" работата, всеки щеше да е с 300+ кошера и да върти синджира по цял ден...
Умрели са от глад според мен, набили са се в полупразните пити, където се е формирало кълбото...и по-точно - не са успели да се преместят в-у съседните пити пълни с мед - това е моето скромно мнение, но дали причината е студът, или някакъв ген, който им пречи да се местят в-у пълните с мед пити - не знам!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))