Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 18 от 28 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 171 до 180 от общо 277

Тема: Любопитно

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Хихихихи не четеш какво съм писал, бил е приет закон в началото на годината за повишаване на таксите и сега влиза в сила. Мислиш ли, че твоята банка няма да вземе това, което и се полага по закон?

Бухахаха..... "Закон за повишаване на таксите"???? Това звучи нелепо!
    Дай този закон да видим как стоят нещата.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Не знам дали е закон, но наистина има раздвижване.
    Преди седмица разбрах, че и на моята сметка ще се вдига таксата, освен месечната и таксите за теглене, затова си закрих сметката и ще поразпитам за най–изгодната оферта по банките и ще си отворя нова.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Сумата си е за цяла вечер на кръчма, но какво да се прави, банките нямат надяждане, а държава няма на среща за да ни защити интереса.
    Това е универсален ПРОДУКТ-продукт с главно "П",изкаран с много пот и лишения.Именно виртуалните продукти изяждат рЕАЛНИТЕ продукти с малко"р"......

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Това е универсален ПРОДУКТ-продукт с главно "П",изкаран с много пот и лишения.Именно виртуалните продукти изяждат рЕАЛНИТЕ продукти с малко"р"......
    Какво казваха по телевизията, до май месец работим за да покрием осигуровките,а сега ще работим още половин месец за покриване на банковите такси.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Ето тук можете да се ориентирате за таксите на отделните банки: https://pisar.bg/banks/
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Хихихихи не четеш какво съм писал, бил е приет закон в началото на годината за повишаване на таксите и сега влиза в сила. Мислиш ли, че твоята банка няма да вземе това, което и се полага по закон?

Янчо,аз работя в банка ,няма такова нещо за вдигане на таксите,камо ли да има и конкретна сума(в случая минимум 25 лв.).Ако има невежи ще внеса малко яснота-банките са търговски дружества и всяка банка търси клиенти,от които да печели.Това става основно с предлагане на услуги на цени ,по-ниски от другите банки,или набор от услуги,включени в определен пакет,намаляване на лихвените нива на определен продукт и т.н и т.н. Така,че тази новина,която са ти казали от твоята банка е лъжа,защото по другите банки не е така.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Вероятно, сега му е "лъснала" таксата за миналата година. Мисля, че всяка една промяна в условията по договор, би следвало да са съпроводени с анекс към него или поне официално уведомление от банката. Това са разсъждения на лаик в банковото дело.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Вероятно, сега му е "лъснала" таксата за миналата година. Мисля, че всяка една промяна в условията по договор, би следвало да са съпроводени с анекс към него или поне официално уведомление от банката.

И това не е вярно ,което си написал.Таксата се взема от сметката на клиента ежемесечно.Ако няма достатъчно средства по сметката може да стане на минус(дебитно салдо) но до определена сума,не може до безкрайност.В зависимост от политиката на конкретната банка,сметките на дебитно салдо след определен период се закриват.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    Какво казваха по телевизията, до май месец работим за да покрием осигуровките,а сега ще работим още половин месец за покриване на банковите такси.

Това и аз го констатирах вече.Брутната ми заплата е същата ,но чистата е по-малка от миналата година.Понеже познавам и живея със счетоводителка,ще внеса малко яснота.Това се дължи на по-висок процент пенсионно осигуряване(фонд "Пенсии" е скочил е с 1 %),което плащаме след 01.01.2017 г.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    И това не е вярно ,което си написал.Таксата се взема от сметката на клиента ежемесечно.Ако няма достатъчно средства по сметката може да стане на минус(дебитно салдо) но до определена сума,не може до безкрайност.В зависимост от политиката на конкретната банка,сметките на дебитно салдо след определен период се закриват.
    Опа, май го прие лично, нямам нищо против банките и техните служители. Предположих като лаик! За анекса неразбрах!

Страница 18 от 28 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •