Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Разгънат преглед

Наблюдател
    Регистриран
    23.09.2016
    Пчеларски район
    с.Щръклево общ.Иваново обл.Русе
    Здравейте .Аз съм пчелар от три години ,две години следя форума и от скоро съм регистриран.Пчеларствам в русенска област.Първо искам да благодаря на Искрен Мутафов за контакта с конкретната фирма за липовия мед.Вчера дойдоха и ми изкупиха меда и държа да отбележа ,че бяха изключително коректни за мен.Вземане на проби и срока за изкупуване ,като още в деня на пробите ми го обявиха.Дори ми се обадиха след празниците да ме информират ,че ще закъснеят няколко дена поради лошата пътна обстановка.Нямах намерение да го правя публично ,но във връзка с разразилия се спор съм задължен да го направя.В нашия район за две години разбрах , че изкупуват Апимел -Раковски .Миналия сезон дойдоха да го вземат със закъснение и както знаете повечето с 0.20лв по-ниска цена(букет).Аз не го дадох ,ама който имаше го даде-накривих им шапката.Изминалата година бях решил да не работа с тях ,ама пак са над коректните с 20-30ст. пък и никой не купува .Дадох проби за букет(рапица и слънчоглед).Дойдоха отново с 20ст надолу да го вземат.Бяха ми останали 12-13тен. рапица.Взеха ги без да ме питат защо на 4.30.Останаха ми 20тен. липа и се обадих на вас г-н Апитрейд.Обещахте ми ,че ще дойдете ,а дори не благоволихте да се обадите .Колко трябва да чакам.Говорите за коректност,но аз не я получих.Държа да ми отговорите с риск да вляза и аз в черния ви списък.Ще рискувам ,кво пък толкова то и без друго не сме цъфнали. С най-добри пожелания : Добромир Димитров
    Този пост е редактиран от Dobri_rally; 24.01.2017 в 23:20. Причина: пр грешка

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •