Ами питах те тези 30 литра на семейство с колко градуса трябва да бъдат. кво правим , ако бай Иван изкара 40литра на 60 градуса, ама не казваш, оставяш ни да тънем в мрак и незнание. Хайде да се подготвиш другия месец за въпроси, та като ходя в митницата да подавам адд-то да открехна и митничарите. Боже, Боже тоя закон е в сила от 2006 и ти си ни оставил толкова години в не видение.



Цитат
Е ракия без “варене“ не става. А иначе винцока си е винцок, а ракийката си е ракийка.
.Относно полезните свойства - колкото по-малко пестициди са ползвани в лозята,толкова повече са те.Моето вино го правя с диви дрожди,без НИКАКВИ консерванти или стабилизатори.Не ползвам серниста киселина.Буретата се запечатват и се отварят когато започне консумацията.В стъклените дамаджани издържа година без проблем.Основни фактори за получаване на хубаво домашно вино са-уменията на винаря,качествено грозде,чистите съдове, помещение с подходяща температура целогодишно.Останалото касае уменията по приготвяне на месни деликатеси и вкусна храна,както и събирането на добра компания от ценители.Това е.
Очевидно нищо не си прочел за толко години и задаваш едни и същи въпроси, чийто отговор не иска никаква мисловна дейност - всичко ти е написано мотамо където му е мястото. И след всяко мое мнение бързаш да си коригираш последното твое, що тъй?
/, естествено щот за "наши хора" по-малко и без документ, па накрая си прибират всичко в джоба. И ако вкара в бюджета 2-3 пъти по дваесе-триесе лева и ще вземе да опищи орталъка, горкичкият казанджия.

