Никаква разлика няма дали ,ще са от липа или чам.Прави ги от това което имаш или от което ,ще ти излезе по евтино ...Успех
Никаква разлика няма дали ,ще са от липа или чам.Прави ги от това което имаш или от което ,ще ти излезе по евтино ...Успех
Аз лично използвам чамов материал.По е евтин и добре се работи,а колкото до липовия вярно е че изглеждат по добре но липата е скъпа ако ки я купуваш.В крайна сметка всеки сам решава с какъв материал да работи.
Поздрави:Цветан Димитров
Кошерите сам си ги правя,купувам си дюшеме на 7 и 9см.ширина дебелината е 2.5см,лятото го купувам и материала съхне цялото лято,в момента съм подготвил 28 нови кошера с 2 магазина остават само да ги боядисам.Няма значение какъв материал ще ползвате чамов,липов,бук,дъб важното да е сух.Лесно и бързо е дюшемето за направа на кошер защото е мъжко и женско лепиш и после с видии няма мърдане 50г.
Дюшемето е с дебелина 2,7см.След слепването може да се рендоса на 2,5см..........
2,7 не съм виждал никъде. При мен продават само 2,5. И от вътрешната страна е направо ужас. За това и спрях да го купувам. Купувам талпи и греди и ги разбичвам. За мен лично минималната дебелина е 2,4 2,5 след рендосването. Най-вече заради челните страни.![]()
Складът от който купувам зарежда дървения материал от Велинградско и дюшемето наистина е 2,7см.
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))