Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 40

Тема: БОРОВ МЕД

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Ха хаааа, тва кърти мивки! “Всяка сутрин по една лъжица прополис“! Апропо, това е за Хумор, Сатира и Забава, а не нервите на Владо. Е тва си е мое мнение де.
    Аман, от некадърни преводачи, много ясно(макар и с акцента) го казва на английски тоя турчина с оранДЖавия скафандър - ПОЛЕН, ама к'во ли им разбира главата, на тия дето са превеждали и четат текста...

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Искрен Мутафов Виж публикацията
    Аман, от некадърни преводачи, много ясно(макар и с акцента) го казва на английски тоя турчина с оранДЖавия скафандър - ПОЛЕН, ама к'во ли им разбира главата, на тия дето са превеждали и четат текста...
    Е защо да се меся в рекламата на чуждоземни стоки. Който разбира знае какво и що (и без превод и без английски). А който разбира още повече ще тича към сергията да си купува лъжичка прополис.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Е защо да се меся в рекламата на чуждоземни стоки. Който разбира знае какво и що (и без превод и без английски). А който разбира още повече ще тича към сергията да си купува лъжичка прополис.
    Той, хубаво ще тича към сергията за лъжичка прополис, ама нали трябва да му се обясни как да я консумира...

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Той, хубаво ще тича към сергията за лъжичка прополис, ама нали трябва да му се обясни как да я консумира...
    На сергията “обясняват“. Те и турчина на клипа обяснява..... Това им е работата на тия по сергиите да обясняват. Направи си експеримент на някоя сергия се направи на клиент-купувач и ще ти обяснят.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    На сергията “обясняват“. Те и турчина на клипа обяснява..... Това им е работата на тия по сергиите да обясняват. Направи си експеримент на някоя сергия се направи на клиент-купувач и ще ти обяснят.
    Да, така е.
    Най-обичам в Родопите да ми "продават" акациев мед собственно производство, плюс още 7-8 вида, все собственно производство...

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Да, така е.
    Най-обичам в Родопите да ми "продават" акациев мед собственно производство, плюс още 7-8 вида, все собственно производство...
    Малко се учудвам...Родопите не са само чам.Друг е въпросът колко е чиста акацията.Например-в района на Рудозем акацията цъфти в самото начало на лятото,а тогава и мащерката цъфти обилно.........

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Май нямаме представа какво представляват Родопите? Ама давай да си говорим.

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Свършиха ли нашите пчелини ,че рекламираме турците.Затова няма ме вътрешно потребление на мед. Затова няма ме култура на хранене и консумиране на мед и пчелни продукти. Занесох 1 буркан мед на зъболекарката ми , а тя ме пита за восък да прави кастанети

Потребител
    Регистриран
    19.07.2011
    Няма лошо да използваме търговските мурафети на комшиите.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •