Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 361

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Аз не мисля само за охрана. Теглото дава и друга информация, която, съчетана с останалата налична такава, прави системата способна да прави анализ и прогноза какво се случва и кога се налага намесата на стопанина. Или поне аз така се надявам, да си спестя излишни посещения на пчелина. Въпрос на кадърно написан софтуер може би. Времето и опитите ще покажат. И ако, както се надявам, има финансиране за подобни проекти, защо да не се изпробва? Каквото зависеше от мен, вече съм го направил, парите са безвъзвратно похарчени, сега чакам да видя какво ще стане.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Аз не мисля само за охрана. Теглото дава и друга информация, която, съчетана с останалата налична такава, прави системата способна да прави анализ и прогноза какво се случва и кога се налага намесата на стопанина. Или поне аз така се надявам, да си спестя излишни посещения на пчелина. Въпрос на кадърно написан софтуер може би. Времето и опитите ще покажат. И ако, както се надявам, има финансиране за подобни проекти, защо да не се изпробва? Каквото зависеше от мен, вече съм го направил, парите са безвъзвратно похарчени, сега чакам да видя какво ще стане.
    Абсолютно си прав! Не е важно теглото като абсолютна величина, а неговите граници и промяната му. Колкото до финансирането по проекти - не се надявай!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Е, надеждата умира последна. Каквото можеше да се направи по въпроса, е направено. Проекта по 4.1 е подаден, да видим каква ще му е съдбата.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Е, надеждата умира последна. Каквото можеше да се направи по въпроса, е направено. Проекта по 4.1 е подаден, да видим каква ще му е съдбата.
    Дай Боже да стане!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •