Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 564

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Хахаха аз по принцип си слагам 100 лв надник за пчеларството, а ти колко ще си сложиш е твоя работа. Това е цена която ми е дадена от дърводелец, който не познавам и е без фактура, за количество ги кара до вратата ти. Транспорта ти е без пари. Но аз съм тъп и затова си купувам пласмасовите на двойна цена и със фактура, какво да се прави различен мироглед.
    Ти може да си сложиш и 200лв. твоя воля. Имате възможности купувате скъпи кошери- о кей, но не изкривявайте нещата. Винаги като си направя кошер , ще е по-евтин от този който се продава на дребно, че и на едро.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ти може да си сложиш и 200лв. твоя воля. Имате възможности купувате скъпи кошери- о кей, но не изкривявайте нещата. Винаги като си направя кошер , ще е по-евтин от този който се продава на дребно, че и на едро.
    Винаги този който е в Родопите или другите планини ако си прави сам кошерите ще му излязат много по евтино от твойте, защото дървената мафия работи и то на големи обороти, но как да се сетиш сам за това. Галин и ти живеете на друго място и искаш, не искаш материала ще го купувате много по скъпо.

п.п- печеля достатъчно от пчелите да си позволя по скъпи кошери

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Винаги този който е в Родопите или другите планини ако си прави сам кошерите ще му излязат много по евтино от твойте, защото дървената мафия работи и то на големи обороти, но как да се сетиш сам за това. Галин и ти живеете на друго място и искаш, не искаш материала ще го купувате много по скъпо.

п.п- печеля достатъчно от пчелите да си позволя по скъпи кошери
    Моята цена не я сравнявам с колеги от Родопите, много ясно-при по-евтин материал , по-евтин кошер.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    За качеството, това нещо е 20 кинта. На няколко месеца е.Снимка0408.jpg

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Това дъно е сгрешено още от проекта му. Абсолютно ясно е че това ще се случи защото няма възможност да се обере раздуването на летвите по дъното. Ако и не са боядисани от долу разцепването дори е закъсняло.

По темата. На мнение съм че всеки трябва да си е профисионалист в работата си и да не се занимава с други дейности а да ги остава на профисионалистите в тях. Тоест ние да си гледаме пчелните продукти, изкупвачите - търговията, дърводелците- кошери сандъци и т.н. То хубаво ми се иска ама не се получава. За това и вчера обикалях цял ден по дърводелските машини. Все пак най-добре е да не се мъчим да си правим цели кошери сами. Спорейки за цената искам да ви питам, някой с нормално закупен материал може ли да докара няколко хиляди рамки с ушерител на цена 0,50 лв.? Не се мъчете да го смятате. Излизат над 0,40 лв. Е заслужава ли си, ако не разполагате със супер машини които са настроени че и произведени точно за тази дейност?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Това дъно е сгрешено още от проекта му. Абсолютно ясно е че това ще се случи защото няма възможност да се обере раздуването на летвите по дъното. Ако и не са боядисани от долу разцепването дори е закъсняло.
    Пуснах снимката по повод евтините кошери, които даже и до вратата ти доставят. Освен видимите недостатъци, някой високо платен работник е забравил да сложи лепило.

пп. Яко метене е паднало. Дори и аз който писах тук, не мога да схвана за какво става дума.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Аве пишете без постоянно да си дописвате. По-добре нов постинг.

Ти изкривявяш нещата , пишеш за рамки- при тях има едросерийно производство. Приказката тръгна дали е изгодно човек, докато е свободен да си прави кошери.
    Пак ще кажа--ДА.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ми, къде си блял, та не си видял, какво е качеството на изделието. Очевадно е, че материала на рамката, боядисана в зелено, не е подготвен подобаващо, защото е калпав.
    Пуста му и икономия - майка на мизерията, а после се жалваме как ни били прекарали. За останалите недостатъци Рости е споменал.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ми, къде си блял, та не си видял, какво е качеството на изделието. Очевадно е, че материала на рамката, боядисана в зелено, не е подготвен подобаващо, защото е калпав.
    Пуста му и икономия - майка на мизерията, а после се жалваме как ни били прекарали. За останалите недостатъци Рости е споменал.
    Незнам Рости, каква специалност има, но друго си е да се намеси инженеро. Особено умен и кадърен, като теб, виждащ и неблеещ. Толкова си в облаците, че не четеш и не мислиш. Пробвай пак да не ме хокаш на вятъра.

Писал съм, че снимката е за онагледяване на качество, на евтини кошери, в случая -дъно. Дали съм блял: Сигурно, аз съм бръснар, кво разбирам.

Когато рано на пролет ми трябват две дъна и в момента не мога да си ги направя, от къде да ги взема гн. инженер. Да ги поръчам от Родопите или да ги купя от магазина. А, и друго :В магазина имаше 25 модела, ама аз избрах най-иефтиното.
    пп. Спирам, че да ти е по-лесно.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Незнам Рости, каква специалност има..... .
    Управление на хотела и ресторанта.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •