Германците, най- малко от всички, трябва да вдигат врява. Защото техния срам, почти довел до изтребление, цял народ- не може да бъде измит от лицата им и за 1000 години. Лицемери мръсни! Преди търпяхме Хитлер, сега Меркел!
Германците, най- малко от всички, трябва да вдигат врява. Защото техния срам, почти довел до изтребление, цял народ- не може да бъде измит от лицата им и за 1000 години. Лицемери мръсни! Преди търпяхме Хитлер, сега Меркел!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Пиши, пиши, Има много заблудени- белким им светне нещо. На някои и след още толкова години няма да им е ясно. Да не се обиждат тук присъстващите, но на Българина акъла му ,колкото на врабче. СДС -давай ставаме, като германците. Да, ама не--я да се върнем с БСП. Оппа--греда. Ко прайм, ами има тука един цар, той ще ни оправи. Фал- и той не стана. Ее, най-сигурно да опитаме с БСП и царя. Лоши са --тука има един пич, той ще е бащицата. Та до днес. Всичко това се случва с избори--е кой му е виновен на въртоглавия българин.
Спомена се скоро за управление на масите, плюс промитите мозъци, това ни е хала.
пп. Пропуснах Костов, защото знам, че не го харесвате, а не го харесвате, защото така ви е внушено.
Не им пука, защото знаят с какви хора си имат работа. Да спирам, че ще има много обидени.
ch. atanasov Как ма сети ей, дали бил такъв или не бил. Не моа бе човек , кат го видя, еле кат го подуша, отвътре ми идва , няма как да го опиша. В казармата съвсем изперках, в ротата от 40 , 38 бяха ,грозен плод на първи братовчеди , немит , неграмотен, нагъл, мързелив , крадлив аааа.. нема такваз смрад, смес между формалдехид, мокър пес и мокри кубинки, нееее.... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! Сеа само, нещо таквоз, да мине покрай мен и на 20 метра, и парфумиран го подушвам. Тююю, чак ми са догади, баси майката! Как да кажа , че е арен бе човек, не съм фашист, просто не понасям, таквиз хора! Сигур, нещо съм са повредил, ша ида да совна една бърза, да си оправя вкуса в главата !
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))