Значи дойде време за black friday в пчеларството.![]()
Значи дойде време за black friday в пчеларството.![]()
Дайте да се договорим отсега, напролет на каква цена да ги морим тия дето са останали живи все още!...и нито лев отгоре!!
Може и да пропуснете сигнала .....
Ако реша да разпродавам семейства, ще го направя под формата на отводки, без въобще никой да го разбере това.
Пък и 2000 семейства са едно нищо на фона на поне единия милион, който го има в България. Няма и да разберете кога са се разпродали. Проблемът е, че няма да съм само аз. Сигнала по-скоро ще представлява МАСОВИ ОБЯВИ ЗА ПРОДАЖБА, което от своя страна ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ПАНИКА и ЦЕНИ НА БЕЗЦЕНИЦА. Които са решили да останат в сектора ще имат ЗЛАТЕН ШАНС да се възползват от ниските цени на 1 семейство.
Колега Агро, по-голямото перо не ще са кражбите, а рекета според мен - кражбите са от случайно блуждаещи елементи, но от рекета няма отърване - прецени, имаш ли мутри в твоя район на пчеларстване, които биха могли да те рекетират/застраховат против кражби?
Всяко зло за добро. Да не се окаже, че рекетьорите са по-евтиното решение на проблема с охраната. Предвидим донякъде разход при това.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))