Няма смисъл повече от спорове!
Всеки си има своето мнение, доколко е прав, пак ТОЙ си знае!
Та лека вечер и сменете пиенето. Време е за чаша винце.
Понякога реагирам малко първосигнално , за съжаление и аз от мойта камбанария чета чуждите постове . Моите извинения ако съм обидил някого .
Пак четох статията , повод за темата - ами те журналистите са я именували така .
Не знам как е на други места из страната , аз където съм , стана кошер до кошер . Пчели , лавандула и маточина - това е модата сега .
За 50 кошера да регистрирам ЗП ? за да трябва да водя куп излишна документация ? или да плащам 15% данък ? - е няма да стане .
Документ за пчеларски курс , регистрации , отиваш за инвентар и ако не си програмист ти бавят поръчката с месеци - хранилки за паразити .
А доводът , че не плащаме нищо на държавата , е доста слаб - всеки който върти някакъв бизнес плаща , дали пряко дали непряко е друг въпрос .
Както и да е , ако се задържат тия цени ( а има слухове за 2-3 години напред да са така ниски ) , цирка ще е пълен .
Конфронтацията м/у програмисти и " нелегали " ще се засили . Дано не съм прав , ама на доста нелицеприятни гледки ще станем свидетели .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))