Много пъти съм си мислел защо всички избират концепцията "движеща се рамка - неподвижни ножове". Обратното ми се струва много по-лесно за управление и автоматизация.
Много пъти съм си мислел защо всички избират концепцията "движеща се рамка - неподвижни ножове". Обратното ми се струва много по-лесно за управление и автоматизация.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
От 4г. работим с разпечатваща и шнек на Николовкорект Добрич, и сме много доволни. Настроихме я на 18мм разпечатване и добива на васък се увеличи.И БГ има добри инжинери.
Линията на Николов от Добрич
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Още снимки на линията
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Колко ток гълта (колко вата е ) машината на добрич,ще си взема нов генератор ,че да знам къкъв да взема
Разпечатващите мѝшини са няколко модела.Тел. на Николов е 0888007401 и 0887709363
20161214_234749.jpg ножовете, вижте ги
Този пост е редактиран от Господин Каров; 15.12.2016 в 02:06.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))