Аз мога да кажа: Независимо от резултата, по-важно е да се насладим на добър футбол с участието на български отбор, който отъпква пътеката, дай Боже на повече български отбори.
Аз мога да кажа: Независимо от резултата, по-важно е да се насладим на добър футбол с участието на български отбор, който отъпква пътеката, дай Боже на повече български отбори.
Айде както казват и другите колеги ,,А дано , а да надали."И аз предпочитам нашите момчета да се представят дабре.Ще им стискаме палци!
ГОООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛ 0-1
А дано пак да викаш тъй, кога пак вкарат(ако). Ама и да не вкарат, то Арсенал ни прави услуга
0-4 е базел арсенал може спокйно да се каже че ЛУДОГОРЕЦ е в лига европа
Ей това е гол,евала.Не вярвах в шампионска лига да гледам бг отбор така да играе
Жалко за Лудогорец! Страхотна игра, на европейско ниво, ама какво да се прави - малшанс! А много ми се искаше да видя как петлите си излизат от собствения курник с оскубани опашки!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Браво на Лудогорец!Чужденците играха като българи , а българите като чужденци.Много добър мач!
Жалко че не успяха да бият , но и така направиха много добър мач!
Не се заблуждавайте момчета това е най-тотаджийския мач в последните седмици. Ми те като не играят за какво да ги гледаме има и фешън тв.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))