Да си призная аз съм един "провален" работодател. Над 15 години развивах бизнес и наемах хора. За съжаление трябва да кажа, че бизнеса вървеше въпреки тях с цената много нерви и труд от моя страна. Цялостната постановка на трудовото законодателство в БГ ме беше превърнало в един момент в заложник на собствените ми работници към които направих грешката да съм абсолютно изряден от към закона. В един момент се стигна до там че те осъзнавайки колко големи права имат и колко са вързани моите ръце започнаха да безчинстват. Свестните веднага избягаха защото не искаха да се забъркват с останалите заиграхме на котка и мишка, а играта беше сложна защото всички бяха МОЛ и имаха пряк достъп до пари. Това им изигра и лоша шега един ден. От тогава реших да правя такъв бизнес, че да имам колкото се може по малко работници. Постепенно прекратявах дейностите с които се бях захванал като от всички приключих на относително добра печалба и в точния момент. Сега съм щаслив че си върша всичко в рамките на семейството и се чуствам ОК.