Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 44 от 73 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 431 до 440 от общо 730
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Има си закон в който пише от какво се състои отводката и те трябва да спазват този закон.
    Проекта ако ти е удобрен и в него пише, че ще закупиш отводки от лицензиран майкопроизводител, то ти трябва да изпълниш точките по проекта или ще бъдеш санкциониран.
    Когато парите са само твой, само тогава сам може да решаваш какво ще правиш с тях.

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Има си закон в който пише от какво се състои отводката и те трябва да спазват този закон.
    Проекта ако ти е удобрен и в него пише, че ще закупиш отводки от лицензиран майкопроизводител, то ти трябва да изпълниш точките по проекта или ще бъдеш санкциониран.
    Когато парите са само твой, само тогава сам може да решаваш какво ще правиш с тях.
    Това е така но с риск да те обидя ще кажа че аз пари за 0,800 гр пчели и 20 кв сантиметра пило както пише в закона няма да дам.Това си е мое мнение както каза Матеев всеки има право да продава на каквато цена него го устройва.Въпросът е ,че парите по НПП са свежи пари които биха могли да влезат в сектора.Ако така ще продължаваме обаче и едните и другите не виждам как би могло да се случи.Пак ще спомена Матеев който е прав че може да не ги продава отводките а да извлича други ползи от тях.Аз пък мога да се развивам според моите си темпове и така.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Така е човече .

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    Възможно е и някой да си мисли че е така.Но все пак има право да избера нужно ли ми е това приключение

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Незнам ти защо да го правиш, но много го правят заради -келепира. Не съм участвал по програми и изказах само мнение. Стана като двустранен диалог, нека и други се изкажат.
    Е , тук си точен за мен .
    Но , нагази колегите .

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Е , тук си точен за мен .
    Но , нагази колегите .
    Чукна ли два реда с теб и ни замитат, но ще ти кажа : нали , каквото си кажем не се отнася за тук присъстващите. Скоро имах предложение да "помогна " / с мои кошери/ на човек, на който му липсват 90 пч. семейства по някаква програма. Познай дали помогнах.
    пп. не съм против ползвателите, а против програмите.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Вярвам ти !

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Та както ви казах аз няма да участвам по НПП, но наш колега ме помоли да му помогна със заявлението. ОК . Та вчера го попълнихме макар ,че имах информация ,че го правят на место.Подготвени бяхме с мярка А -три оферти за вана и парна восъкотопилка. Сега се върнах от работа и му звъня да видя кво е сторил ,а тои вика мамата си е...ло. Та тук във Велико Търново в ДФЗ по негови думи днес са върнали доста хора които са останали разочаровани. По мярка А задължително са искали три оферти и не само оферти , а и договор с магазин или фирма от която ще се закупи даденият инвенртар.Та те така това е положението ,ще има доста хора които желаят ,но няма да успеят.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    И аз , като Атанасов никога не съм играл програми и не мисля да го правя .

Потребител
    Регистриран
    15.02.2011
    Пчеларски район
    Чирпан, Ст.Загора
    Цитат Първоначално публикувано от bat_minka Виж публикацията
    Та както ви казах аз няма да участвам по НПП, но наш колега ме помоли да му помогна със заявлението. ОК . Та вчера го попълнихме макар ,че имах информация ,че го правят на место.Подготвени бяхме с мярка А -три оферти за вана и парна восъкотопилка. Сега се върнах от работа и му звъня да видя кво е сторил ,а тои вика мамата си е...ло. Та тук във Велико Търново в ДФЗ по негови думи днес са върнали доста хора които са останали разочаровани. По мярка А задължително са искали три оферти и не само оферти , а и договор с магазин или фирма от която ще се закупи даденият инвенртар.Та те така това е положението ,ще има доста хора които желаят ,но няма да успеят.
    Бюджета за цяла България е нищожен 300 000 сравнение с другите мерки, според мен ще има не повече от 4-5 човека на област, които ще одобрят по мярка А.
    Nil satis nisi optimum

Страница 44 от 73 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •