Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 730

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Има си закон в който пише от какво се състои отводката и те трябва да спазват този закон.
    Проекта ако ти е удобрен и в него пише, че ще закупиш отводки от лицензиран майкопроизводител, то ти трябва да изпълниш точките по проекта или ще бъдеш санкциониран.
    Когато парите са само твой, само тогава сам може да решаваш какво ще правиш с тях.

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Има си закон в който пише от какво се състои отводката и те трябва да спазват този закон.
    Проекта ако ти е удобрен и в него пише, че ще закупиш отводки от лицензиран майкопроизводител, то ти трябва да изпълниш точките по проекта или ще бъдеш санкциониран.
    Когато парите са само твой, само тогава сам може да решаваш какво ще правиш с тях.
    Това е така но с риск да те обидя ще кажа че аз пари за 0,800 гр пчели и 20 кв сантиметра пило както пише в закона няма да дам.Това си е мое мнение както каза Матеев всеки има право да продава на каквато цена него го устройва.Въпросът е ,че парите по НПП са свежи пари които биха могли да влезат в сектора.Ако така ще продължаваме обаче и едните и другите не виждам как би могло да се случи.Пак ще спомена Матеев който е прав че може да не ги продава отводките а да извлича други ползи от тях.Аз пък мога да се развивам според моите си темпове и така.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Така е човече .

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    Възможно е и някой да си мисли че е така.Но все пак има право да избера нужно ли ми е това приключение

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Освен офертите искат и молбите които си изпратил за офертите. Другата глупост, макар че не е по тая тема, за ДЕНИМИНИСА искат копие на есенното третиране.Края на третирането беше 31.08. а документите събираха септември

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от nyanakiev Виж публикацията
    Другата глупост, макар че не е по тая тема, за ДЕНИМИНИСА искат копие на есенното третиране.Края на третирането беше 31.08. а документите събираха септември
    Да не би да се бъркаш с есенните профилактични прегледи, защото по Де-минимиса се изисква заверка от ветиринаря за есенен профилактичен преглед(срока за който е от средата на август до края на ноември), и е нещо по-различно от есенното третиране.

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Staf_555 Виж публикацията
    Към Матеев,как си определи твоите отводки за Мерцедес,а на другите за Трабант.
    П.п Не знам колко са
    Мерцедес но от доста хора,се чуват слухове,че са си купили от Вас миналата година не одводка, а майка за 120 лв,просто отводките са били страшно слаби.
    При мен долу горе 15 майки имах само една където стана нещо с нея.Другите си работят добре и не мога да си изкривя душата че пристигнаха в срок и добро състояние всичко както си трябва.Сега тази с която се случи нещо виновни няма то си е до много фактори.А когато се казват такива неща е хубаво да се дават конкретни примери еди кой си човек еди какво си стана.Иначе ще очерним човека за нищо.В едно изследване за качеството на автомобилни гуми имаше въпрос - Бихте ли купили отново .Да аз бих купил отново и майки и отводки от Матеев.Стига да се постигне съгласие по икономическите параметри за отводките.Майките и тази година бяха с десетина процента по скъпи.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Staf_555 Виж публикацията
    Към Матеев,как си определи твоите отводки за Мерцедес,а на другите за Трабант.
    П.п Не знам колко са
    Мерцедес но от доста хора,се чуват слухове,че са си купили от Вас миналата година не одводка, а майка за 120 лв,просто отводките са били страшно слаби.
    Какви са тия скрити лимонки,регистрирани преди година и половина, и точно днес 2 мнения в една тема.Досега да не са били в кома?

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    и аз прозрях конспирация

Наблюдател
    Регистриран
    16.01.2011
    Пчеларски район
    Добрич
    И аз като една скрита лимонка да се включа в дискусията .Не съм писал от доста време , но в случая ще защитя Матеев защото преди 2 години закупих 50 кошера от него и макар с леки забележки от моя страна и отстъпки от негова, тези кошери се изплатиха още на първата година !

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •