Мерси , четох ги тогава и сега пак ги прочетох . По-лесно е да се отмени цялата наредба 10 а това няма да е от полза за никой.Трябва да се пипа внимателно и от човек с нужните познания .
Мерси , четох ги тогава и сега пак ги прочетох . По-лесно е да се отмени цялата наредба 10 а това няма да е от полза за никой.Трябва да се пипа внимателно и от човек с нужните познания .
Знам, че ако не беше Иван Кожухаров нямаше да я има изобщо тази дискусия тези дни и всички щяхте да се "радвате" на новите си ушни марки, просто щяха да ни информират, че са се събрали едни хора, взели са политическо решение и решили! Доколкото съм чувал делата във ВАС се водят от определени адвокати, за които е важно да са запознати с "нужните познания" за стъпките и хода на делото си, а пчеларските "обосновки" на Кожухаров като юрист, са си на място написани в становищата на КБП и БПРА. А и както е тръгнало, пак май ще се правим на "велики" и ще стигнем пак ....до "кривата круша"?
Говорих с адвокатска кантора . Това което ми обясни адвоката е , че има такъв срок в който може да се обжалва наредбата , постановлeнието или закона . Начина на действие е такъв – първо се издава пълномощно да ни представлява пред съда от всичките които завеждаме делото(това са всичките които участват в инициативата) следващата стъпка трябва да е когато наредбата стане действаща , като е добре да се случи през този ”гратисен” период . До няколко дни ще ми каже каква ще бъде таксата .Кантората е първата ми попаднала и идея си нямам добра лоша или каква е ,
http://advokati-bulgaria.com/ някой ако има мнение за кантората да каже .
Трябва да решим каква сума ще е необходима и по колко лв. ще се превеждат.
Примерно 75 по 40лв. 3000лв. Но дали ще са достатъчни, защото няма да е приятно да до събираме.
Другата идея е горницата да се дарят на (има много нуждаещи)
Давайте да действаме.
Здравейте,
Съгласен! Все си мисля, че проблема ни е много специфичен. Дали, Кожухаров който е доста навътре в нещата би се съгласил?
Поздрави, Г. Георгиев
Този който ще събира парите (или на който ще е банковата сметка) трябва да е с добро име и човек на който се има доверие .Другия вариант е кантората да отвори такава и се отчита за всяко едно действие но не ми е ясно кой ще контролира това.
За това няма проблем и ще питам но предполагам , че тогава ще започнат и финансовите ни ангажименти към кантората . Очаквам и от другите да се включите с идеи и ангажименти за да се случат нещата . Има ли някой в София който може физически да контактува с кантората ?До Цветомир, едно предложение. Щом се свързваш с тези адвокати, подскажи им малко да разтълкуват сега действащата наредба, и това което се готви да променят. Да не се окаже после, че готвените промени са законни и “необходими“.
Аз съм от Плевенско. Нямам възможност и опит да се занимавам с ходене до София. На мен не може да се разчита. Ще чакам номер на банкова сметка. Ще преведа 50лв. (предполагам ще стигнат 50лв.) При второ дело или инстаннция (или обжалване) нека се съобщи какво ще трябва да се събира допълнително.![]()
Здравейте,
Не мога да го отворя, дали причината е в мен?
Поздрави, Г. Георгиев
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))