Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 345 от 496 ПърваПърва ... 245295335343344345346347355395445 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,441 до 3,450 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    В тази тема всеки си плещи каквото си иска и отдавна никой не вярва на написаното в нея. Или поне аз не вярвам и се подсмихвам под мустак на бисерите, които периодично се появяват. Темата на практика не е за цената на меда, а за жалване и оплакване, за да му олекне на човек.

Така че спокойно - пиши си каквото си искаш, включая и какво си сънувал снощи. Тука е мястото да си изкараш емоциите в публичното пространство.

Въз основа на вашите твърдения.
    Темата е кошче за душевни отпадъци.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Ами просто сега стигнаха до пчеларството. От може би 10 години има поне в моите очи, целенасочено унищожение на животновъдството в нашата родина. То не бяха птичи грип, червен вятър, по овцете имаше нещо миналата година, кравите с дерматита преди години луда крава и сега на ред е пчеларството. В моето село една кокошка за цвят няма да не говорим за пуйки, патки, йордечки и др., които моите деца само в зоологическа градина са виждали.
    Та колеги, въоръжете се с търпение за идните времена!
    Няма кой да извоюва нашите права за евро пазар, всички досега управлявали не мислят за производството в България, а да са угодни на европейските лидери!
    Преди време имах малка ферма за зайци и исках по някоя програма да я развия.При едно от ходенията при ветеринарите ми казаха: Моето момче на европа производители не и трябват, трябват и консуматори. Не виждаш ли как всяка година изискванията се променят, допълнителни условия, регламенти, наредби и всичко е за да се намали производството.
    И тази година със субсидията за намаляване на производството на прясно мляко и в същото време внос на мляко от Полша и Чехия, вече съм сигурен , че пътят ни продължава само надолу.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Цитирай де.
    Нямало износ.
    Забранен бил.
    Направо не знам как да коментирам.
    Моята информация е че варелите се прехвърлят от единят контейнер в друг като се сменят етикетите с български и веднага меда заминава. За тази информация нямам никакви доказателства и за това не искам да я налагам защото може да е "градска легенда" ама да се приказват глупости като упоменатите буди вече присмех на акъла на пчеларите. Във фейса същата работа. Някой хвърля една партенка и вече до протести се стигна. Пред кого ще протестират, не знам. Правителство няма, парламента пред разпускане....... Червените боклуци още не са свършили изборите и почнаха да ни вдигат данъците. Абе "страната на чудесата"

п.п. Вчера ме запознаха с 4 мостри от Украйна и бяха пълен леш. Това не значи че всичкия им мед е такъв, но това което видях беше...... Цената им също си я биваше, но търговеца не му се рискуваше.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Това са най ниските цени на мед,но какво има вътре въобще не знам.Аз купувам БГ мед.
    Преди време ми подариха едно бурканче домашен мед и ми направи впечатление,
    че имаше лек вкус на восък?

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-11-27 19:14:09.png
Прегледи:      643
Размер:	325.3 KB
ID:	7924 Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-11-27 19:13:32.png
Прегледи:      644
Размер:	277.4 KB
ID:	7925 Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-11-27 19:16:28.png
Прегледи:      645
Размер:	253.3 KB
ID:	7926 Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-11-27 19:20:41.png
Прегледи:      641
Размер:	306.7 KB
ID:	7927

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Медът горе дясно ми прилича да е от рапица. За да съм напълно сигурен, трябва и да го опитам.

Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    Доколкото имам точна информация за Янис,мога да кажа,че все още не е почнал да взима мед.Тази година взе малко рапица(мисля че беше 1 тир) и това беше.Обиколи всичките си лоялни пчелари със убеждението да не си продават меда сега,а да изчакат цената да скочи.Обяснява,че складовете им били пълни със мед от миналата година и търговията я нямало никаква.Подвежда,подвежда цяла година и така се стигна до почти декември,когато каза,че може би ще дойде да взима този месец,но цената ще е шокиращо ниска 4 лв.Щял да прави няколко тира и след това пада със няколко стотинки надолу цената.
    Информацията,че е фалирал не е вярна,но за супер натиск от други фирми е близо до истината.

Забранен
    Регистриран
    03.10.2015
    Пчеларски район
    с. Благово, Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Въз основа на вашите твърдения.
    Темата е кошче за душевни отпадъци.
    Абе губя си времето понякога в тоя форум, опитвал съм се да споделя нещичко, което зная, искало ми се е да науча нещо по даден въпрос по по-лесен начин, ама за 100 грама информация винаги ми се налага да прехвърля тонове плява. Не искам да обидя никого, но ми се струва че целия форум е "кошче за душевни отпадъци". Струва ми се че аз съм до тук.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от pa4iko Виж публикацията
    Абе губя си времето понякога в тоя форум, опитвал съм се да споделя нещичко, което зная, искало ми се е да науча нещо по даден въпрос по по-лесен начин, ама за 100 грама информация винаги ми се налага да прехвърля тонове плява. Не искам да обидя никого, но ми се струва че целия форум е "кошче за душевни отпадъци". Струва ми се че аз съм до тук.
    Ти точно това направи в момента - изсипа си боклука. И тъй като само ти се струва, че си до тук, аз ти го гарантирам, че наистина е така. Баннат си за неопределено време.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    И Грузия вече има правото да внася мед в Европа. Явно Евросъюза е решил тотално да затрие собствените си пчелари, в това число и Българските.

http://sinor.bg/46766-i-gruziya-polu...helen-med-v-es

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    "Наскоро ЕС съгласува с Украйна стандарти, при спазването на които медът на украинските производители ще бъде допускан на пазара на общността ..."

Има ли такова " животно " между ЕС и България?

Ние имаме ли такъв? : " От 1 юли 2015 г. влезе в сила „Технически регламент за меда”, въвеждащ изисквания по отношение на пчелния мед”, отчете ..."

Страница 345 от 496 ПърваПърва ... 245295335343344345346347355395445 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •