Мисля да пробвам с ракия, дали ще се получи ?
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Ще стане! Амониевата селитра е идеална за охлаждане на ракуя на пчелина. Слагаш шишенцето с ракията в едно канче с вода, сипваш една шепа амониева селитра и разбъркваш добре. След половин час имаш студена ракия за аперитив. На тоя номер ме научи един стар селянин на една студентска бригада преди много години.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Не е нужно накисване- от 1 до 2 супени лъжици(сух амониев нитрат) в добре разпалена пушалка. Гъстия дим се отделя за по малко от минута-през това време се опушват колкото кошера успееш.
Интересното при мен беше, че по този начин придадох 3 майка тази година, но месец, два по-късно ги самосмениха всичите.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
Бреййй, че и преди толкова години ли е имало студентски бригади? Ти, да не си бил студент на стари години - по наше време. Амониевата селитра става за охлаждане на какво ли не, а става и за приспиване на пчелите, но не се прави на луд, а кажи диетилов етер, освен за приспиване на пчели, става ли и за дъъълго приспиване на "ора" (пчелари). Голям мушморок си, постоянно се правиш на утрепана лисица.
Не, бил съм на студентски бригади на млади години, когато учех в МЕИ - между 1972 и 1976г.
Радвам се, че признаваш способностите ми да бъда различен. За съжаление не мога да ти отвърна със същото. Ти какъвто и да се опиташ да се направиш, отдолу си остава да личи най-обикновения простак.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))