Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 747

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Нямам никаква представа. Самият аз се чудя дали да ходя. Картофа е горещ и никой не иска да се занимава с него. Сам виждаш какво става - вместо благодарности получаваш оплювки, така че наистина в един момент човек започва да се чуди защо го прави всичко това.

Виж логиката --> Няма да отида --> Няма да напиша нищо във форума, защото няма да го знам --> Няма да има дискусии --> Няма да има оплювки от неблагодарници. Ама еди какво си се е било случило на срещата - ами супер, започвам и аз да оплювам, стига да науча името на "лидера", който е бил там. Няма значение дали този лидер е защитавал пчеларите или не, важното е, че той по презумпция е виновен.
    Всеки лидер, който наистина е против отмяната на наредбата трябва да присъства, личното ми мнение е такова.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Владо-Gillan Виж публикацията
    Всеки лидер, който наистина е против отмяната на наредбата трябва да присъства, личното ми мнение е такова.
    Чакай, чакай......

Не искаме да отменят Наредба 10. Към момента тя е в наша полза. Ние искаме ДА НЕ Я ПРОМЕНЯТ, като добавят в нея жълтите табелки и простотиите около тях.

Ако наредбата изцяло се отмени, ще пострадат всички пчелари по пчеларските програми, защото НПП е обвързана със Наредба 10. Засега в наш интерес е да си остане старата наредба поне до момента, до който МЗХ си изясни пчелите дали са животно или не. Но това изясняване минава през Закона за пчеларството, който пак няма как да го променят без участието на бранша.

И тука Ростистислав от Стара Загора (rosty_sz) е прав, че към момента ние сме силната страна по отношение евентуалните бъдещи промени на Наредба 10, защото няма как те да се случат без нашето съгласие.

Това имах предвид де, исках да кажа че сме против проектонаредбата. Иначе кво ти пука, ти за едно псуване ли си, малко ли ме псуват и мен и всички останали, идвай, че положението е на нож

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •