Цитат Първоначално публикувано от keser Виж публикацията
Матеев, изкривяваш информацията и маниполираш общественото мнение. Агроекологията няма нищо общо с наредба 10. Вие лидерите се излагате като кифладжии като се съберете с колеги. Срам ме е, че такива хора като теб смеят да ме представляват. Мислите само за ГЪЗОВЕТЕ СИ. Ти знаеш какво си направил днес, всички са възмутени от арогантноста ти! Незнам до кога от МЗХ ще си губят времето с Вас.
Вероятно зад акаунта на keser се крие или Калоян Кисов, или Иван Кънев от Русе. Само те двамата закъсняха за работната група и влязоха буквално 30 секунди след като Силвия Василева направи това съобщение за Наредба 10 и нейната взаимообвързаност с Агроекологичните плащания.

Съдейки обаче по простотията на изразяването, склонен съм да си мисля, че само един единствен човек е склонен на такова просташко поведение, и това е именно КАЛОЯН КИСОВ. И именно той с простотията си и с разсъжденията си на дете от детската градина заби нож в гърба на много пчелари, но за това ще разказвам по-подробно утре.

Както и да е - Силвия Василева каза, че ще получим мейл с официална покана за срещата в петък, но отсега се знае, че тя ще е от 14 часа в зала Малък колегиум на МЗХ.