Тези хора нямат намерение да пуснат пределните цени. Не знам как я мислят.
Матеев имаш ли инфо по въпроса?
Тези хора нямат намерение да пуснат пределните цени. Не знам как я мислят.
Матеев имаш ли инфо по въпроса?
До края на утрешния ден ще се разбере какво ще се прави. Взетите решения на предишното заседание бяха опорочени от ЛЪЖАТА, която направи собствената им фирма САПИ, давайки на МЗХ ИЗМИСЛЕНИ ЦЕНИ. След разразилия се скандал САПИ започнаха спешни проучвания, правейки интервюта в цялата страна. Това се случи в понеделник и вторник. Предполагам още вторник вечерта в МЗХ вече са имали новата информация и днес вероятно цял ден са се чудили какво да правят, защото вероятно цифрите не са им се харесали. Предполагам, че са поискали и информация от ДФЗ - поне аз така бих направил в подобна ситуация.
На практика очаквам в утрешния ден да се вземе решение каква ще е бъдещата съдба на пчеларската програма. Има 2 варианта:
1. Министърката в оставка подписва програмата и цените такива, каквито са в момента, като с това си навлича една камара неприятности, включая и съдебни, замесвайки се в невероятен скандал малко преди да си замине с почести от поста.
2. От МЗХ правят ново спешно свикване на Работната група буквално от утре за вдруги ден, и на нея се обсъжда новата информация, подадена от САПИ.
Та според мене утре ще се разбере кое от двете ще се случи. При всички случаи одисеята трябва да приключи до края на седмицата, защото всички бързат да отворят програмата - МЗХ, ДФЗ и пчеларите. И предполагам никой не иска да се разгори нов скандал, защото издънката в случая е много голяма, и тя засяга не само министри и зам. министри, а и една камара персонал от по-ниско ниво, който не си е свършил работата. И всички са подветрени, особенно сега при смяната на управляващите.
Имам 42 кошера...Земеделски производител съм искам да си увелича кошерите до 100 броя какви пари мога да получа от програмата?
При от програмата не можеш да получиш.
Има наредба трябва да я прочетеш не може да се преразкаже. Има си условия, подусловия, подподусловия, условийца, условйченца.
Батака е пълен. Пределни цени няма.
Вносителите на лекарства правели отстъпки и бля бля. Пълна некомпетентност. После ще ревът че нямало усвояемост.
Някой може ли да ми отговори на въпроса...виждам,че темата спря
Прочети първия пост от първата страница на темата, Матеев е приложил PDF файл - в него всичко си пише:
http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=3163
Павел получаваш 60 процента от допустимите разходи за съответните кошери, но първо ще трябва да си ги купиш
недей да лъжеш аз за 35 дадам взех 2395лв Който отива за центрофуга и ремаркета трябва да представи по 3 оферти със цени и сертификати иначе те отписват от съответната мярка
Всички много тракахте , но никой не каза за особеностите при подаване на документите. Всеки сам да си троши главата. И ли колкото по малко , толкова по добре
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))