Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 26 от 73 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 251 до 260 от общо 730
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Тези хора нямат намерение да пуснат пределните цени. Не знам как я мислят.
    Матеев имаш ли инфо по въпроса?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Тези хора нямат намерение да пуснат пределните цени. Не знам как я мислят.
    Матеев имаш ли инфо по въпроса?
    До края на утрешния ден ще се разбере какво ще се прави. Взетите решения на предишното заседание бяха опорочени от ЛЪЖАТА, която направи собствената им фирма САПИ, давайки на МЗХ ИЗМИСЛЕНИ ЦЕНИ. След разразилия се скандал САПИ започнаха спешни проучвания, правейки интервюта в цялата страна. Това се случи в понеделник и вторник. Предполагам още вторник вечерта в МЗХ вече са имали новата информация и днес вероятно цял ден са се чудили какво да правят, защото вероятно цифрите не са им се харесали. Предполагам, че са поискали и информация от ДФЗ - поне аз така бих направил в подобна ситуация.

На практика очаквам в утрешния ден да се вземе решение каква ще е бъдещата съдба на пчеларската програма. Има 2 варианта:
    1. Министърката в оставка подписва програмата и цените такива, каквито са в момента, като с това си навлича една камара неприятности, включая и съдебни, замесвайки се в невероятен скандал малко преди да си замине с почести от поста.
    2. От МЗХ правят ново спешно свикване на Работната група буквално от утре за вдруги ден, и на нея се обсъжда новата информация, подадена от САПИ.

Та според мене утре ще се разбере кое от двете ще се случи. При всички случаи одисеята трябва да приключи до края на седмицата, защото всички бързат да отворят програмата - МЗХ, ДФЗ и пчеларите. И предполагам никой не иска да се разгори нов скандал, защото издънката в случая е много голяма, и тя засяга не само министри и зам. министри, а и една камара персонал от по-ниско ниво, който не си е свършил работата. И всички са подветрени, особенно сега при смяната на управляващите.

Наблюдател
    Регистриран
    24.05.2014
    Пчеларски район
    Ветринско
    Имам 42 кошера...Земеделски производител съм искам да си увелича кошерите до 100 броя какви пари мога да получа от програмата?

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    При от програмата не можеш да получиш.
    Има наредба трябва да я прочетеш не може да се преразкаже. Има си условия, подусловия, подподусловия, условийца, условйченца.

Батака е пълен. Пределни цени няма.

Вносителите на лекарства правели отстъпки и бля бля. Пълна некомпетентност. После ще ревът че нямало усвояемост.

Наблюдател
    Регистриран
    24.05.2014
    Пчеларски район
    Ветринско
    Някой може ли да ми отговори на въпроса...виждам,че темата спря

Наблюдател
    Регистриран
    24.06.2016
    Пчеларски район
    с.Пряпорец, общ. Стара Загора
    Цитат Първоначално публикувано от Павел Трайков Виж публикацията
    Някой може ли да ми отговори на въпроса...виждам,че темата спря
    Прочети първия пост от първата страница на темата, Матеев е приложил PDF файл - в него всичко си пише:
    http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=3163

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Павел получаваш 60 процента от допустимите разходи за съответните кошери, но първо ще трябва да си ги купиш

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Павел Трайков Виж публикацията
    Имам 42 кошера...Земеделски производител съм искам да си увелича кошерите до 100 броя какви пари мога да получа от програмата?

Хиляда (1000) лв
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    недей да лъжеш аз за 35 дадам взех 2395лв Който отива за центрофуга и ремаркета трябва да представи по 3 оферти със цени и сертификати иначе те отписват от съответната мярка

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Всички много тракахте , но никой не каза за особеностите при подаване на документите. Всеки сам да си троши главата. И ли колкото по малко , толкова по добре

Страница 26 от 73 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •