Нещо не ми вдъхват доверие тези търговци: от една страна търсят информация за цените в БГ а от друга имат цени за български мед в чужбина, на сайта им няма никакви координати за контакти а в мрежата има само данни че са от или са били в Пловдив а във форума само питат а нищо не казват за себе си вече втора тема.
Сайт с хвалби за българския мед се прави за няколко часа, с регистрацията ден-два. Вие си решавате дали да им вярвате, аз мед за продаване нямам защото съм начинаещ хоби пчелар но на тези не бих се доверил.
http://www.bgfermer.bg/Article/5890578
Днес в монтанско от Оберон се обадиха на местен пчелар и цените им бяха Букет - 3,80 , Рапица 3,50 .
Умният човек се учи от грешките си, а мъдрият - от грешките на другите
Информацията, че меда ще падне до 3.80, я имаха много пчелари още от преди 1 месец време. Никой обаче не смееше да я сподели във форума, защото веднага щеше да бъде разпънат на кръст и щеше да бъде обвинен, че манипулира цените.
Ти си първия смелчага, дръзнал да обяви на всеослушание тази публична тайна. Поздравления за това, но бъди готов да си понесеш последствията.
Няма да бъде разпънат на кръст, защото спада е факт. Ако беше пророкувал оле ..... не ми се мисли.
Това понижение на цената на меда ми се струва, че след това ще им изиграе лоша шега на същите тия. В този форум съм казал две неща, а те са, че ще измрат много пчели през зимата, и че меда ще скочи драстично. Да видим какво ще излезе. За първото вече се говори, че се получава.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))