Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    В тази тема всеки си плещи каквото си иска и отдавна никой не вярва на написаното в нея. Или поне аз не вярвам и се подсмихвам под мустак на бисерите, които периодично се появяват. Темата на практика не е за цената на меда, а за жалване и оплакване, за да му олекне на човек.

Така че спокойно - пиши си каквото си искаш, включая и какво си сънувал снощи. Тука е мястото да си изкараш емоциите в публичното пространство.

Въз основа на вашите твърдения.
    Темата е кошче за душевни отпадъци.

Забранен
    Регистриран
    03.10.2015
    Пчеларски район
    с. Благово, Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Въз основа на вашите твърдения.
    Темата е кошче за душевни отпадъци.
    Абе губя си времето понякога в тоя форум, опитвал съм се да споделя нещичко, което зная, искало ми се е да науча нещо по даден въпрос по по-лесен начин, ама за 100 грама информация винаги ми се налага да прехвърля тонове плява. Не искам да обидя никого, но ми се струва че целия форум е "кошче за душевни отпадъци". Струва ми се че аз съм до тук.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от pa4iko Виж публикацията
    Абе губя си времето понякога в тоя форум, опитвал съм се да споделя нещичко, което зная, искало ми се е да науча нещо по даден въпрос по по-лесен начин, ама за 100 грама информация винаги ми се налага да прехвърля тонове плява. Не искам да обидя никого, но ми се струва че целия форум е "кошче за душевни отпадъци". Струва ми се че аз съм до тук.
    Ти точно това направи в момента - изсипа си боклука. И тъй като само ти се струва, че си до тук, аз ти го гарантирам, че наистина е така. Баннат си за неопределено време.

Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    Доколкото имам точна информация за Янис,мога да кажа,че все още не е почнал да взима мед.Тази година взе малко рапица(мисля че беше 1 тир) и това беше.Обиколи всичките си лоялни пчелари със убеждението да не си продават меда сега,а да изчакат цената да скочи.Обяснява,че складовете им били пълни със мед от миналата година и търговията я нямало никаква.Подвежда,подвежда цяла година и така се стигна до почти декември,когато каза,че може би ще дойде да взима този месец,но цената ще е шокиращо ниска 4 лв.Щял да прави няколко тира и след това пада със няколко стотинки надолу цената.
    Информацията,че е фалирал не е вярна,но за супер натиск от други фирми е близо до истината.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •