Абе губя си времето понякога в тоя форум, опитвал съм се да споделя нещичко, което зная, искало ми се е да науча нещо по даден въпрос по по-лесен начин, ама за 100 грама информация винаги ми се налага да прехвърля тонове плява. Не искам да обидя никого, но ми се струва че целия форум е "кошче за душевни отпадъци". Струва ми се че аз съм до тук.
Доколкото имам точна информация за Янис,мога да кажа,че все още не е почнал да взима мед.Тази година взе малко рапица(мисля че беше 1 тир) и това беше.Обиколи всичките си лоялни пчелари със убеждението да не си продават меда сега,а да изчакат цената да скочи.Обяснява,че складовете им били пълни със мед от миналата година и търговията я нямало никаква.Подвежда,подвежда цяла година и така се стигна до почти декември,когато каза,че може би ще дойде да взима този месец,но цената ще е шокиращо ниска 4 лв.Щял да прави няколко тира и след това пада със няколко стотинки надолу цената.
Информацията,че е фалирал не е вярна,но за супер натиск от други фирми е близо до истината.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))