Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1685

Преглед на хибрид режима

  1. #1
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Мнения
    313
    Той Данчо се шегува с вас,ама вие му обяснявайте за зелето 3 страници.

    DSCN4941.JPG

  2. #2
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Мнения
    6,051
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от borifototo Виж публикацията
    Шапка и свалям на таз тавичка. Браво на майстора.

  3. #3
    Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Мнения
    442
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Абе колеги, с тези хубави торти както не обичам сладкото ще ме излъжитедапроям сладко!
    Аз си падам по солените вълчи мезета с хубави питиета , но както гледам тези хубави торти ще накарамжената да се изяви и тя!

  4. #4
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Мнения
    6,051
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от freddie46 Виж публикацията
    Абе колеги, с тези хубави торти както не обичам сладкото ще ме излъжитедапроям сладко!
    Аз си падам по солените вълчи мезета с хубави питиета , но както гледам тези хубави торти ще накарамжената да се изяви и тя!
    Не, не...ти трябва да се изявиш.

  5. #5
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Мнения
    2,011
    Той ще се изяви после.

  6. #6
    VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Мнения
    1,108
    Пчеларски район
    UK
    Нашата рецепта за суджук и наденица

    За 1 кг.месо
    сол на вкус
    чубрица на вкус
    кимион 0.4 гр.
    индйско орехче 0.2 гр
    или 1 орехче на 10 кг. месо
    за кюфтета се добавя лук и магданоз

    Пълнеж за дивеч

    1 франзела нарязана на малки кубчета
    пилешки дробчета 500 гр. на малки кубчета
    сакам-наденица 500 гр. на малки кубчета
    сланина по преценка - на малки кубчета
    яйца 6 броя
    индйско орехче на вкус
    черен пипер на вкус
    орегано на вкус
    магданоз на вкус
    сол на вкус
    аз съм го пробвал печено,като мусака но без заливка
    и ми се стори по вкусно от мусаката

    Майонеза с кисела краставичка

    майонезата сия правя от 1 яйце и около 250 мл. олио
    за по лека майонеза замествам яйцето с прясно мляко
    черен пипер и сол на вкус
    1 много малка главичка лук - настъргана и изцедена
    1 кисела краставичка настъргана и изцедена
    лукът и краставичката се добавят накрая
    по магазините се продава,като татарска омачка

    и накрая да попитам дали някой не знае
    рецептата на соц напитката КОП КОЛА

    ще съм му много благодарен


    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-11-25 20:05:09.png
Прегледи:      284
Размер:	234.2 KB
ID:	7915

    Рецептата ми изпадна от една касапска книга.

  7. #7
    VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Мнения
    1,108
    Пчеларски район
    UK
    Здравейте,забравих да спомена,че каймата за наденицата
    се оставя да престои една нощ и тогава се пълни в червата.
    Ако се меси докато зрее е още по добре.

    И още една интересна рецепта ми попадна.

    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-11-27 15:17:06.png
Прегледи:      254
Размер:	304.3 KB
ID:	7928 Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-11-27 15:17:49.png
Прегледи:      254
Размер:	213.7 KB
ID:	7929 Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-11-27 15:18:54.png
Прегледи:      253
Размер:	98.2 KB
ID:	7930

  8. #8
    Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Мнения
    442
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Да ви споделя една рецепта за пастарма.Вземам си свинска рибица и я овалвам цялата в сол.Престоява 24 часа в солта , след това я вадя и престоява 12 часа във вода която периодично сменям.Подсушавам и папиросвам с предварително направени подправки.Суши се на проветриво място и след 12-15 дни я почваме.Чудно мезенце за червено винце!
    Наздраве!

  9. #9
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Мнения
    2,011
    Цитат Първоначално публикувано от freddie46 Виж публикацията
    ....Вземам си свинска рибица и я овалвам цялата в сол.Престоява 24 часа в солта , след това я вадя и престоява 12 часа във вода която периодично сменям....
    Какъв е смисъла на осоляването?

  10. #10
    Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Мнения
    232
    Пчеларски район
    Добрич
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Какъв е смисъла на осоляването?
    Да ти се пийва повече винце !!!

 

 
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •