Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 105 от 169 ПърваПърва ... 55595103104105106107115155 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,041 до 1,050 от общо 1685
  1. #1041
    Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Мнения
    275
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Някой можели да каже на 10л вода колко морска сол трябва за кисело зеле?
    Подкрепям Атанасов - 350г на 10л вода.
    0899946746 Поздрави, Емо.

  2. #1042
    Потребител
    Регистриран
    18.03.2013
    Мнения
    90
    Пчеларски район
    общ. Козлодуй , обл. Враца
    За киселото зеле нормата е от 2 % до 4 % сол , въпрос на вкус ! Студената вода не може да поеме повече от 4% сол!

  3. #1043
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Мнения
    7,997
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Почнаха да ми правят руло Стефани с кайма Стара планина

  4. #1044
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Мнения
    7,997
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Мерси на колегите за грамажа на солта,че мама с тия лъжици направо ми разката фамилията

  5. #1045
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Мнения
    7,997
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    http://www.best-gif.com/wp-content/u...r-this-way.gif
    Това не съм аз и това не го се сготвила моята жена

  6. #1046
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Мнения
    684
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Някой можели да каже на 10л вода колко морска сол трябва за кисело зеле?
    На 10 литра между 300 и 400 грама зависи от вкуса. Но ти предлагам да пълниш празното място на изрязания кочан на зелката до горе със сол и толкоз
    А забравих и водата я вземам изворна за да държи повече
    Този пост е редактиран от Remi; 16.11.2016 в 11:17.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

  7. #1047
    VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Мнения
    1,887
    Доста години съм го правил с лъжичка сол в издълбания кочан, но си е играчка. Един килограм морска сол на 30 литра вода и няма грешка. Солта разтварям в тенджера гореща вода и после в кофата със студена колкото се полага и така.
    А, да. В последните две години спрях и да го претакам /да го духам/. Плътно наредено с цели и половинки, залято добре със саламурата, затиснато отгоре с притискателен диск и камък и капака отгоре затворен. И си става екстра.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

  8. #1048
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Мнения
    313
    Той Данчо се шегува с вас,ама вие му обяснявайте за зелето 3 страници.

    DSCN4941.JPG

  9. #1049
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Мнения
    7,997
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не се шегувам,довечера ще покажа клип.Само че мисир нямам и ще трябва да се бръкна 1лв за 2 кочана.

  10. #1050
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Мнения
    6,051
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от borifototo Виж публикацията
    Шапка и свалям на таз тавичка. Браво на майстора.

 

 
Страница 105 от 169 ПърваПърва ... 55595103104105106107115155 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •