Цитат Първоначално публикувано от MuTko Виж публикацията
Колеги това му се е случило само на един кошер, нека не хокаме момчето за глупости.
Дали може да ни кажеш с какво третира през месец август? През този месец в кошера има доста пило, а акарите са вътре в него. След излюпване на пилото с него се излюпват и доста акари, които през месец ноември достигат своя връх.
Според мен, а и това което съм чел, виновникът за този синдром на празният кошер е акарът. Пчеларите трябва да под ходим доста сериозно за отстраняването му.
Накапвах с оксалова киселина по рецептата която съм взел от този форум от Скутелатор.Идеята ми беше да накапвам 2 пъти поради факта, който и ти си споменал, че акара е в пилото и за това повтарям това упражнение.Това упражнение го правя за втора година и не съм имал проблем.При преглед на дъното след третиране не съм видял сериозно количество акар даже напротив.
Гогол не се обиждам на съвети и корекции, само, че в написаното на колегата не видях никаква корекция освен, че съм калпав пчелар.В сравнение с него сигурно съм такъв, но времето е пред мен.Да е жив и здрав.