Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Общо взето положението не е добре при мен.Наблюдавам драстично намаление на меда в плодниците.Още два кошера загуба,меда там пчели няма.Наблюдавах също голям летеж което за мен не е хубаво по това време на годината.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Общо взето положението не е добре при мен.Наблюдавам драстично намаление на меда в плодниците.Още два кошера загуба,меда там пчели няма.Наблюдавах също голям летеж което за мен не е хубаво по това време на годината.

Летежа според мен не е проблем,дори е полезен!При голямо намаление на меда в плодниците, почни по-рано с питките(примерно началото на декември).

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    По какво ги позна, че са млади.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Е по това време на годината няма много стари чак на пролет ще са вече стари/шегувам се/

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    При мен има нов проблем.Имам набези на едни мангали днес пак са влизали.Полицията безсилна били малолетни.Май накрая ще се преместя в затвора пчелар така го чувствам.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    При мен има нов проблем.Имам набези на едни мангали днес пак са влизали.Полицията безсилна били малолетни.Май накрая ще се преместя в затвора пчелар така го чувствам.
    Щом полицията е безсилна вкарай в употреба вълчия капан!

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Новата 2017 година започна със слънце.Времето още от сутринта на първи и днес е слънчево , температурата в момента е 3,5 градуса и се надявам да се покачи още малко.Сняг няма, не е въляло от миналата година и колкото имаше се е стопил.Остана само където е по-усоино.Ще видим как ще продължи нататъка зимата.
    Поздрави и Честита Нова Година!
    Цветан Димитров

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Друмев на шега на майтап вземи се преоблечи като дадо мраз и като ги свариш вътре им удари по няколко тояги за здраве в аванс преди банго василии. Да видим полицията какво ще каже а. Те малолетни , ама па ги бил ДЯДО МРАЗ връмугу!

Тоз кой го би?
    https://www.vbox7.com/play:6b46c58851
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    с.Близнаци, Община Хитрино, Област Шумен
    Щом са активни все още, значи гледат пило и от там висока консумация на храна. Най-вероятно късното пило да се дължи на високи нива на акара.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Куров Виж публикацията
    Щом са активни все още, значи гледат пило и от там висока консумация на храна. Най-вероятно късното пило да се дължи на високи нива на акара.

За пилото бих се съгласил защото всичките майки са млади 2016 година,но акар не видях по пчелите никъде.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •