Общо взето положението не е добре при мен.Наблюдавам драстично намаление на меда в плодниците.Още два кошера загуба,меда там пчели няма.Наблюдавах също голям летеж което за мен не е хубаво по това време на годината.
Общо взето положението не е добре при мен.Наблюдавам драстично намаление на меда в плодниците.Още два кошера загуба,меда там пчели няма.Наблюдавах също голям летеж което за мен не е хубаво по това време на годината.
По какво ги позна, че са млади.
Е по това време на годината няма много стари чак на пролет ще са вече стари/шегувам се/
При мен има нов проблем.Имам набези на едни мангали днес пак са влизали.Полицията безсилна били малолетни.Май накрая ще се преместя в затвора пчелар така го чувствам.
Новата 2017 година започна със слънце.Времето още от сутринта на първи и днес е слънчево , температурата в момента е 3,5 градуса и се надявам да се покачи още малко.Сняг няма, не е въляло от миналата година и колкото имаше се е стопил.Остана само където е по-усоино.Ще видим как ще продължи нататъка зимата.
Поздрави и Честита Нова Година!
Цветан Димитров
Друмев на шега на майтап вземи се преоблечи като дадо мраз и като ги свариш вътре им удари по няколко тояги за здраве в аванс преди банго василии. Да видим полицията какво ще каже а. Те малолетни , ама па ги бил ДЯДО МРАЗ връмугу!
Тоз кой го би?
https://www.vbox7.com/play:6b46c58851
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))