Ей, много сте заядливи. Върви приема по 4.1, колегата участва, има си план и т.н. Иначе и на мен ми е интересно по-нататък, дали ще подкрепи мнението на Матеев за доходността или ще го обори.
Ей, много сте заядливи. Върви приема по 4.1, колегата участва, има си план и т.н. Иначе и на мен ми е интересно по-нататък, дали ще подкрепи мнението на Матеев за доходността или ще го обори.
И плана и петте лева са си на колегата. Много сте загрижени за парите му.Какъв е риска :ще умрат част от отводките/ 10% /тази зима и какво.Напролет ще купи нови и всичките ще ги раздели на две.Ето ви 180 бр., до 200бр. ще си направи още на по-късен етап.Това до 11.2017г.За 2018 е ясно- има следващ план.
Никой не му прави сметка на парите доколкото парите от програмите са пари на пчеларя. Иска ми се Господ да му е роднина и да презимуват всичките му семейства ЩАСТЛИВО иначе, ако изпукат всичките какво правим? Пием една студена вода и не само той, а всички. Както казах и по-горе тези неща трябва да се правят от хора с опит. Пример: Моя племенник също го хвана тази болест, но го разубедих. Не е само - давай да опитам пък то да става каквото ще.
В момента има 21 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 21 гост (и))