Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Ей, много сте заядливи. Върви приема по 4.1, колегата участва, има си план и т.н. Иначе и на мен ми е интересно по-нататък, дали ще подкрепи мнението на Матеев за доходността или ще го обори.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ей, много сте заядливи. Върви приема по 4.1, колегата участва, има си план и т.н. Иначе и на мен ми е интересно по-нататък, дали ще подкрепи мнението на Матеев за доходността или ще го обори.
    Какъв план, какви 5 лева? Хора със знания и опит не се захващат с такива рискови начинания, а за едни пари всеки започва да става специалист. Хубаво, но като не успееш да върнеш парите в петорен размер, а не бития си бит, е......си е....

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Какъв план, какви 5 лева? Хора със знания и опит не се захващат с такива рискови начинания, а за едни пари всеки започва да става специалист. Хубаво, но като не успееш да върнеш парите в петорен размер, а не бития си бит, е......си е....
    И плана и петте лева са си на колегата. Много сте загрижени за парите му.Какъв е риска :ще умрат част от отводките/ 10% /тази зима и какво.Напролет ще купи нови и всичките ще ги раздели на две.Ето ви 180 бр., до 200бр. ще си направи още на по-късен етап.Това до 11.2017г.За 2018 е ясно- има следващ план.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    И плана и петте лева са си на колегата. Много сте загрижени за парите му.Какъв е риска :ще умрат част от отводките/ 10% /тази зима и какво.Напролет ще купи нови и всичките ще ги раздели на две.Ето ви 180 бр., до 200бр. ще си направи още на по-късен етап.Това до 11.2017г.За 2018 е ясно- има следващ план.
    Никой не му прави сметка на парите доколкото парите от програмите са пари на пчеларя. Иска ми се Господ да му е роднина и да презимуват всичките му семейства ЩАСТЛИВО иначе, ако изпукат всичките какво правим? Пием една студена вода и не само той, а всички. Както казах и по-горе тези неща трябва да се правят от хора с опит. Пример: Моя племенник също го хвана тази болест, но го разубедих. Не е само - давай да опитам пък то да става каквото ще.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 21 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 21 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •