Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1685

Преглед на хибрид режима

  1. #1
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Мнения
    684
    Пчеларски район
    Габрово
    Колеги, някой правил ли е суджуци от овче да сподели впечатления?
    Този пост е редактиран от Remi; 01.11.2016 в 11:26. Причина: старшината
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

  2. #2
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Мнения
    3,350
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Колеги, някой правил ли е суджуци от овче да сподели впичатления?
    Хайде поне днес да пишем правилно и най-вече тези които можем.

  3. #3
    VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Мнения
    1,887
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Колеги, някой правил ли е суджуци от овче да сподели впичатления?
    Чувал съм, че хората правят, ама не на всеки му допадало после... Ний от чисто овче не сме правили никога, даже и кога имахме бая овце и прасета. Поне фифти-фифти, даже от грухчо ако е повече - не пречи. Мойта схема от няколко години е 4-2-1, грух, Милка, заю баю. Ти ако пробваш, само си мисля - не прекалявай с лойта, па и то накрая всичко се наглася с подправки. Има и такава легенда, че оригиналът е от овче, ама като почнали турците да вземат без да питат и наште хора почнали да слагат свинско вътре и тя станала магията.

    Как е виното бе? Мойто засега е екстра, още една две седмици и ще го почваме лека полека...
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

  4. #4
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Мнения
    684
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Чувал съм, че хората правят, ама не на всеки му допадало после... Ний от чисто овче не сме правили никога, даже и кога имахме бая овце и прасета. Поне фифти-фифти, даже от грухчо ако е повече - не пречи. Мойта схема от няколко години е 4-2-1, грух, Милка, заю баю. Ти ако пробваш, само си мисля - не прекалявай с лойта, па и то накрая всичко се наглася с подправки. Има и такава легенда, че оригиналът е от овче, ама като почнали турците да вземат без да питат и наште хора почнали да слагат свинско вътре и тя станала магията.

    Как е виното бе? Мойто засега е екстра, още една две седмици и ще го почваме лека полека...
    Благодаря, виното е екстра обаче от към мезе е зле . В магазина мезето е още по зле. Той ония, кога баща му правил луканки под "орехите" той спал под крушата после иска да ме убеди, че е бил под орехите ама аз помирисвам , че лъжееее :-). Пастърмата е още в солта и сега съм пред дилема , какво да заколя прасето или овцата . Сутринта овцата ме гледаше, естемеро и затова взех командирско решение а прасето ще чака, щото още не са му клепнали ушите, както трябва.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

  5. #5
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Мнения
    7,997
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

  6. #6
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Мнения
    684
    Пчеларски район
    Габрово
    Така, овца, свиня и теле си хуртуват ей тука. Сега ша ги надена и айде на кола. Вече съм се запасил мога да водя кръгова отбрана поне 2 месеца
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри WP_20150121_19_27_47_Pro.jpg‎  
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

  7. #7

  8. #8
    Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Мнения
    512
    Пчеларски район
    асеновград
    Салатата ти е трепач - мяза на слънце.

  9. #9
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Мнения
    313
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Салатата ти е трепач - мяза на слънце.
    Салата "Слънце" е в средата едно кюфте и около него 20 кебапчета.

  10. #10
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Мнения
    6,051
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от borifototo Виж публикацията
    Салата "Слънце" е в средата едно кюфте и около него 20 кебапчета.
    А между кебапчетата за да не стои празно се слагат карначета. Ако формата им е различна става прекрасно, а и ако ги редим и с шишчетааа - мозък.

 

 
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •