И аз ги правя от фибран, но отгоре залепвам горна летвичка на рамка, а може и права летва, с дебелина да стига на 1-2мм от горния край на сандъка.
И аз ги правя от фибран, но отгоре залепвам горна летвичка на рамка, а може и права летва, с дебелина да стига на 1-2мм от горния край на сандъка.
Кабелния канал те спасява от нуждата да правиш горна летва. Равнява се точно по горния край на корпуса, да съм искал, толкова точно трудно щях да го направя. Освен това има вътрешни ръбове по дължината си, предвидени за капака на кабелния канал. Когато намушвам плоскостта в профила, тези ръбове си правят легла в мекия фибран и няма нужда от лепене или винтове - стои здраво и трудно се вади. Мързелива работа, дано да е сполучлива.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Сам ли си бичиш летвичките за рамките!?! Аз си ги правя сам, и моите при биченето излизат по-грапави от едната страна. Грапавото го слагам от вътре,откъм восъка. Гладкото отвън, да не го рендосват пчелите.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))