Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 25 от 45 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 241 до 250 от общо 443
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Има хитри работодатели.Дават ти заплата колкото да преживяваш и в един ден не дай боже никому се разболее някой от семейството,да де пари за лекарства и после му го напомня това дълго време.По принцип вината е в работниците да има 500лв заплата.Всеки който търси работа трябва и да се цани за нея.А ми давал 500лв аз бих почнал.Но нямам ли развитие до 3 година повярвайте ми ще напусна на мига и ще напусна точно в тоя момент в който ще има най много нужда от мен.Това ще е моето малко отмъщение за 3 години.
    Същият принцип може да го приложат и хората купуващи мед на дребно от теб, ако до третата година не им направиш отстъпка.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Отстъпка правим когато трябваТака и работодателите ако не правят отстъпки ще си бачкат сами или само с малоумници и некадърници.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Каква отстъпка бе хора. От колко години пазарувам от магазина за хр. стоки и вместо отстъпка ми дигат цените, пък и качеството някой го сваля.
    И какво правим?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Отстъпка правим когато трябваТака и работодателите ако не правят отстъпки ще си бачкат сами или само с малоумници и некадърници.
    Те точно с такива работят де. Те ако бяха много умни, тази тема нямаше да я има. Всички ги разбирате нещата, а продължавате да се въртите в кръг. Това което го искате няма да се получи никога. Целта на всеки работодател е да ти дава по-малко. Той няма нужда от охранен лентяй, а от гладен работяга. Матеев се опитава да ви го каже, макар че и той понякога полита в розовите облаци. Точно ниското заплащане държи народа трудоспособен, а не парите. Ще кажете няма стимул. Като постоиш малко гладен и стимула ще те връхлети. Тези отношения са много сложни и едва ли някога ще бъдат решени без значение какъв строй е.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Каква отстъпка бе хора. От колко години пазарувам от магазина за хр. стоки и вместо отстъпка ми дигат цените, пък и качеството някой го сваля.
    И какво правим?

Смени магазина. Пазарувай в магазини с промоции

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    От тия промоции не се ли посещава по-често тоалетната?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Пишете г-н Матеев че няма пари за заплати.Аз пък да попитам като няма пари за заплати от къде пари за вили,мерцедеси,яхти и др.?Алчността на Бг. работодател е една от основните причини работникът да е такъв.Аз преди бях дал пример с вуйчо как от най работния човек във фамилията сега е най мързеливия.Също така причина за мен е тоя ПРЕХОД който уж минаваме.Това не е преход ,а застой и крадене.Защо са ниски заплатите?Ниски са защото като нямаш пари нямаш и самочувствие,а така по лесно можеш да управляваш и манипулираш хората.
    Не пожелавай дома на ближния си, нито жена му, нито осела, нито любовницата, нито мерцедеса или яхтата му....
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Те точно с такива работят де. Те ако бяха много умни, тази тема нямаше да я има. Всички ги разбирате нещата, а продължавате да се въртите в кръг. Това което го искате няма да се получи никога. Целта на всеки работодател е да ти дава по-малко. Той няма нужда от охранен лентяй, а от гладен работяга. Матеев се опитава да ви го каже, макар че и той понякога полита в розовите облаци. Точно ниското заплащане държи народа трудоспособен, а не парите. Ще кажете няма стимул. Като постоиш малко гладен и стимула ще те връхлети. Тези отношения са много сложни и едва ли някога ще бъдат решени без значение какъв строй е.
    Вярно е, че ако не работеха с такива хора, темата нямаше да я има или поне нямаше да има толкова сълзи /оплакване/.
    Чудя се ако стимула връхлети някого от глад, започне да работи но пак е гладен, дали тогава стимула няма да отлети така както е връхлетял.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Те германците били много гладни , а по работливи от африканците няма по тази логика.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Не пожелавай дома на ближния си, нито жена му, нито осела, нито любовницата, нито мерцедеса или яхтата му....

Блаженни са вярващите

Страница 25 от 45 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •