Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1589

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    А стига...а. а Жорка! Не знам кой го е писал,но е пропуснал да до уточни че с–вото отчува 5–6,че дори и 7 пити с пило,като преобладаващо е откритото пило.Така,че не защитавай този който не си е свършил работата когато трябва и както трябва.Дори и сега продължава да не си я върши,а търси съвет какво да прави.Ако си беше отговорил/свършил работата/ на въпросите поставени от колегата Рости,сега щеше да си върти синджирчето.
    Добре дошъл.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Добре дошъл.
    Благодаря,добре посрещнал! Благодаря и на Жорката за топлите думи!!! Бях решил повече да не пиша,защото в този форум има много тънко обидни индивиди/а моят език е малко по–остричък/ и бързат да се оплачат на Висше стоящите Ако е спам–изтрий го.

Потребител
    Регистриран
    05.04.2015
    Пчеларски район
    Хасково
    Гогол,батка на мен може да пишеш и се караш важното е аджамии като мен да се учат.Мерак са ми тез пчели бре)

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от zurkelai Виж публикацията
    Гогол,батка на мен може да пишеш и се караш важното е аджамии като мен да се учат.Мерак са ми тез пчели бре)
    Това е добре,за мерака.Прочети си пост 556.Не ти прави чест такъв отговор на колегите които искаха да ти помогнат.Сега по същество –в неделя го дават да е слънчево.Не знам колко са ти като бройка.Отваряш ги и проверяваш колко мед имат/1 ДБ пита има 3кг мед,от дъска до дъска/Ако имаш общо 2.5–3 пити пълни–не се притеснявай.ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ КОЛКО ОТ НЕГО Е ЗАПЕЧАТАН –Този мед ще ти е предостатъчен до февруари при покрити 8–9 рамки с пчели/а съм сигурен че ти нямаш повече от 6 покрити рамки–ако греша,поправи ме/.И февруари вече ще им дадеш да си гризкат питки,погачи,може и вита баничка.Както искаш ,така ще ги кръщаваш.А края на март,началото на април–сипвай си сиропеца.Това е,по мое му.Успех.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Времето при нас в Търновско беше супер,приключих със свиването на кошерите,доволен от запасите със мед които имат подхраних със инверт.соропче допълнително,интересното е че има още майки които снасят на -2-3 пити преди 3-4 дена са снесени явно това ще е последното пило за сезона.Успех на всички колеги през зимния период,напролет здрави и силни семейства да имаме

Наблюдател
    Регистриран
    18.12.2014
    Пчеларски район
    София
    Аз съм пълен новобранец, ама като са ми мерак вече съм прочел 4 книги и съм изгледал не знам колко клипове в мрежата. Миналата година стартирах с две отводки, вече имам 17.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от MuTko Виж публикацията
    Аз съм пълен новобранец, ама като са ми мерак вече съм прочел 4 книги и съм изгледал не знам колко клипове в мрежата. Миналата година стартирах с две отводки, вече имам 17.
    Това как го постигна с купуване на отводки или делене на наличните? Ако е с делене много професионални отводкаджии не могат да го постигнат.
    Винаги може по-добре.

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Тянка, на тези които съм вземал отдолу, сироп не съм слагал. Само ще уточня, че отводките ми са с милерови хранилки. Захар има постоянно. Късните отводки съм ги хранил със сироп до 15 октомври, но сега не можеш да ги различиш от по - ранните. На другия пчелин (ти го знаеш къде е ) , след липата нямаше нищо и там подхраних 3-4 сем. на два пъти с по 3-4 литра сироп в торби. И едно наздраве от мен, че стана ракийно време!
    ПП Добре е човек да прихваща от по - успелите.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Дони, не долавям ирония, и поради тази причина, не съм сигурен? Бъзикаш ли ме за Манол, или си сериозен?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Дони, не долавям ирония, и поради тази причина, не съм сигурен? Бъзикаш ли ме за Манол, или си сериозен?
    И двете, брат. Тъжното е че някои хора се потят и ги ядат комарите, а другите ходят до Брюксел всеки уикенд. Сам преценяй на кой искаш да си последовател.
    Нищо лошо, радвам се че от цялата работа поне нещо полезно ще свърши (макар и от чисто егоистични мотиви) и странджанжци ще си имат защитена марка мед.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •