Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 72

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Абсолютно съм съгласен. Убеден съм, че във форума има много колеги, с които бихме работили идеално и можем да си помогнем взаимно. Това си е процес и той е стартиран.
    Аз тази година мислех да пиша на споменатите колеги за манов мед, само че към момента ми е късо шлиферчето да ида до морето и да купя мед. За догодина може пък да успея
    Медец

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от todor.mitkov Виж публикацията
    Абсолютно съм съгласен. Убеден съм, че във форума има много колеги, с които бихме работили идеално и можем да си помогнем взаимно. Това си е процес и той е стартиран.
    Аз тази година мислех да пиша на споменатите колеги за манов мед, само че към момента ми е късо шлиферчето да ида до морето и да купя мед. За догодина може пък да успея
    Миналата седмица бях в София, ако беше писал щях да ти донеса :-):-):-):-)

Потребител
    Регистриран
    18.08.2014
    А има ли някакво ограничение за местата, където да продаваме мед на дребно?

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от didaki Виж публикацията
    А има ли някакво ограничение за местата, където да продаваме мед на дребно?
    Кои ще те ограничи да продаваш мед?
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Е как кой?Ходи продавай в къщите за селски туризъм да видиш да ли може по закон

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Е как кой?Ходи продавай в къщите за селски туризъм да видиш да ли може по закон
    Продавам където си искам и с пръст не могат да ме пипнат!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    А бе така приказваш ама като гръмне бомбата след някой месец друго ще приказваш.С тоя инверт голяма бомба цъка.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Според мен първото нещо което трябва да се направи е да се работи за името на бг меда
    След като откриха тая тема всички/включително и аз/взехме да продаваме.Аз лекичко намекнах Еленския Балкан,но какво разбирам аз от продажби още много има да се уча.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Според мен първото нещо което трябва да се направи е да се работи за името на бг меда
    След като откриха тая тема всички/включително и аз/взехме да продаваме.Аз лекичко намекнах Еленския Балкан,но какво разбирам аз от продажби още много има да се уча.
    Като ви гледам как сте се разработили за името, очаквам в най- скоро време цената да падне драстично! Или мениджмънта ви куца, или риториката? Майче и двете.....
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа

Повишаването на продажбите е следствие именно на това което си написал... проблема е че никой не казва как би могло да се повиши културата на българина относно употребата на мед, да предпочита родното производство (например както немския, френския потребител които са фактор за значително по високата цена на техния мед) , на местните пчелари... но първото нещо което би било редно е самите ние пчеларите да започнем да уважаваме себе си (труда си), продукцията си, клиента.... иначе е много лесно както един пчелар казва - Аз да пипна паричките пък после ме боли ... за клиента, шаранчета много....
    А нали утре отново ще се очаква този клиент да купи мед... а колко потенциални клиента би довел или загубил всеки заради едно негативно или положително мнение....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •