Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Само, че съм се избръснал сутринта, а комшията не, може да доведе до там, че да вземат тоз тъй важен буркан от мен и да разберат, че моя мед е по качествен, а не е като вида на комшията ми. Матеев го беше описал много отдавна, но кой да чете? Много неща са важни за да се случи да вземат туй буркаче и повече да не съмняват в това което им даваш, но и ти нямаш право на грешка - иначе отлиташ.
Начи, аз щото съм срамежлив, и отговарям нещо такова:
- Охооооо! Какви болести ли? Слепите- проглеждат, глухите- чуват, а сакатите- хвърлят патериците, и на бегом към сергията. Бездетните майки, само като минат покрай меда, и прихващат. Бабите почват да спят по цяла нощ, а дядовците- започват да мислят за глупости. Немите, като хапнат една лъжица мед, и проговарят- Откъде го купи това чудо?
А сега сериозно....Моят начин да повиша продажбите на дребно, е да увелича добива на мед!!! Щото не ми стига. От друга страна, благодаря на Борката, че ме светна за останалото! Борка, някои колеги наистина нямат възможност да продават на дребно! А на други-просто не им се занимава......
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Колега, има и манов, и акациев, липов, абе каквото ти душа иска! А букет от билки- още повече!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Еми да изтрия тия две страници с ненужни посто и да опитаме отново?
Отговорът е - ДА с едно уточнение зависи от магазина
Не си мислете че е толкова лесно. Но ако знаете език и сайтове подобни на този които е пуснал инж. Димитров и имате желание може да опитате.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))