Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 443

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Хей това не е вярно. Хайде ела ме накарай насила да работя за тебе..... Ами няма как да стане това под никаква форма, ако аз не съм съгласен.

Така че моля ти се не пиши ИЗМИСЛИЦИ, защото това се нарича ПОПУЛИЗЪМ (казва се на хората не истината, а това, което те искат да го чуят).
    Не си ме разбрал. Говоря глобално, Вече насила никой не може да принуди никой. Отдавна са измислен други лостове за влияние и манипулация.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Не си ме разбрал. Говоря глобално, Вече насила никой не може да принуди никой. Отдавна са измислен други лостове за влияние и манипулация.
    Така е, но това вече са ЗАКОННИ ЛОСТОВЕ. Дай ми заплата, на която няма да мога да устоя, и тогава наистина ще дойда да работя за тебе.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    А законте кой ги твори, не ги ли творят СИЛНИТЕ? Не говоря за депутатите или народното събрание, те са пионки. А кръга от хора над тях, тези които управляват в сянка.

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Ха-ха, всички сме нещастни кокошки, а тези в Европа са с по 1кв м клетка.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •