Матеев
Случайно да се сещаш така, че пишеш на общност, в която повечето хора са работници, а не работодатели? И като работници могат да ти изкарат безчет тънки сметки на техен гръб от страна на работодателите? От десет години сам съм си шеф и ще е много трудна задача, някой да ме навие да работя за него - ама много трудна, защото ми е писнало от шефски тарикатлъци. Цяла книга мога да напиша, къде, кой, как ме е цакал в ДОГОВОРА и бас ловя, че ще е по- дебела книга от твоята. Та знаеш ли какво те издаде в случая, че си НЕКОРЕКТЕН - това, че не си дал думата на хората, които работят за теб, да чуем отсрещната страна на казуса. Защо ли аз, като работодател, никога не съм имал оплаквания относно работниците си - при това плащам малко, тъй като просто нямам възможност за повече ...... странно, а? И началник съм бил в някои фирми - подчинените ми, винаги са се застъпвали за мене ..... интересна работа.

Пък защо западняците не инвестират в страна е ясно вече и на децата от детската градина - причината няма нищо общо с работника, причината е рекета и корупцията.