Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
Точно така.Това е пиниза, винаги да има такива /доволни /,за да подържат "огъня".Такива като теб си казват / и то по форумите/ : я виж какво ви е крив Апимел , като не ви е хубав меда.Моя като е хубав ,нямам проблем, а и хубава цена взех. Всеки, който добива чист мед, се хваща на въдицата /по-висока цена/, но фал--я ще има кокошарник наблизо /антибиотик/ , я арендатора е изтървал хербецида /глифозат/, я извънземните са пикали по поляните, я .......
Добре де, Даката иска повече пари за неговия мед отколкото другите, че имал 50 вида полени и говори за качество. Твойте си ги наврял в двора на Нефтозавода и казваш, че качеството ти е като на Био. Всеки си дърпа към своята черга, а единственото важно нещо според мен е, че няма кой да защити пчеларския интерес. Всичките лидери на пчеларски организации говорят колко зле е сектора, но не споменават, че от 20 години те ръководят същия този сектор и дефакто те са виновни за всичко досега. Всеки бранш има организация която им защитава интересите, дори всеки мързел работещ за заплата, щом си плаща членския внос към някой синдикат има гръб. Само пчеларите са толкова стиснати, че от стискане вечно ги болят гъзовете. Миналата година беше голям смях, когато започна да се говори в залата каква да бъде сумата за членския внос при Матеев, както често повтарям от костенурка, вълна не можеш да острижеш.

п.п- реално меда ми изваден от пластмасовите ми рамки, пластмасовите,стириопорни кошери е с качество на Био мед. Това го допълвам за хората отричащи всичко което не е от дърво.