Цитат Първоначално публикувано от npachovski Виж публикацията
Ами обратното? Защо не казваш нищо за това че държавата или работодателя НЯМАТ АМА НАЙСТИНА НЯМАТ никакво право да злоупотребяват с хората а? Или те имат това право защото властта и парата е в тях и могат да си правят каквото искат и го правят о дааа повярвай ми правили са го и го правят всеки божи ден. А замислял ли си се как се отразява това на простия човечец всеки ден лъган,мачкан и ограбван от държавата и работодателя си? Колко може да търпи без да бъде и той лош? Каквото повикало такова се обадило Рибата се вмерисва откъм главата, а ти се опитваш да ни накараш да повярвам, че е обратното еми няма как да стане. И пак ти казвам всички работодатели в тази държавица са обречени да работят със износени, никога незмазвани и облсужвани качественно части и то доста ама доста дълго време нищо, че на теб и на всички ни се иска да не е толкова дълго време. Първо трябва да се промени народопсихологията на властимащите и пак след много дълго време ще видим резултат нещата да тръгнат в по-добра насока. Но докато властимащите си мислят, че могат да си прават каквото искат и да очакват, че няма това да им се отрази и да имат само изисквания и 0 предлагане ще си тънем в мизерия кадърните и смелите ще бягат навън, а тук ще остават все по-смачканите и депресирани бедни хорица, а вие чакайте на тях да ви дърпат нагоре
Колега Пашовски,аз съм отразил със позволената сигнатура твоя пост.Не знам дали си следял гладиаторските символи под твоя пост–имаше само един ЧЕРЕН ХИКС ОТ УВАЖАЕМИЯ СОБСТВЕНИК НА ФОРУМА.Интересното е, че изчезна след като се появиха нашите гладиаторски символи.Тази тема се появи след един мой пост за робовладелския строй/не знам защо го изтриха,може би видяха пълно при покритие със сегашното положение в БГ/А аз исках да им покажа как робите са отговаряли на робската експлоатация–чрез чупене на оръдията на труда в процеса на работата.Явно тези които са го изтрили/или изтрил/не са били в час по история когато Учителя/ката/ е преподавала точно този материал.Дори имах черно хиксче от един Уважавар колега.ЖАЛКО ЗА ЗНАНИЯТА МУ ПО ИСТОРИЯ.А ти не се отчайвай,какъвто и гладиаторски символ да видиш под поста си-Пишеш ли истината и господ не би те изтрил/макар че има много фурнаджийски лопати във форума/.Може би с изтриването на този мой пост ,ще ме изтрият тотално,защото истината боли много Ако не би,винаги имаш моя гладиаторски палец нагоре/т.е. ДА ЖИВЕЕ/,АКО ПИШЕШ ПАК ИСТИНАТА!!! Успех колега в развенчаването на една не истина.