Е последно, продаде или не? Щото Александров ЩЯЛ да продаде, ЩЯЛ да загуби, пък се оказва, че е продавал преди 10 години.![]()
Е последно, продаде или не? Щото Александров ЩЯЛ да продаде, ЩЯЛ да загуби, пък се оказва, че е продавал преди 10 години.![]()
Предпочитам да пия от извора.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Колега Александров правиш грешка. Тези цени на едро са за преработен и хомогенизиран мед предлаган на пазара в САЩ, във варели от 200 до 300 кг. Фирмите изкупуват от пчеларите меда между 1.6 до 2 долара за паунд в САЩ.https://usda.mannlib.cornell.edu/usda/ams/FVMHONEY.pdf
Валка прав си,че не могат да се сравняват градовете,но кибрит не продават само в Костенец.Човек за да продаде 1т мед му трябват контакти,а сега с тоя интернет дал господ.В София има много пчеларски магазини които предлагат мед за продан.Но човек трябва да отиде и да ги попита да ли ще искат да му продават меда и какви са условията.
Значи Градски, аз не искам да мръзна. Обаче почна ли да плямпам, не лекции- цели тиради изнасям. Затова гледам да има наоколо климатиче, някакво. Нищо, че е неефективно! И кой, каквото иска- това продавам! Приказката, че от всяко дърво, пискун не става е точна! То и търговията, както пчеларството е призвание!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))