Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1002

Преглед на хибрид режима

  1. #1
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Мнения
    684
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Ето това скоро ще е в буре.Тия дето се катерят още по дърветата,не ме радват нито ме успокояват.Днес цял ден поливам лозето,за да може да угои и зазими пъпките,че с тази суша не ми се катери по дърветата.
    Табетлия си ти. Най хубавото вино съм пил, като ученик още от бъкърено менче на сирни заговезни до големия огън. Не се забравя.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

  2. #2
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Мнения
    3,743
    Пчеларски район
    Раковски
    Нарочно сипах в панички,за да може Данчо да се сеща..ама.....

  3. #3
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Мнения
    7,997
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Нарочно сипах в панички,за да може Данчо да се сеща..ама.....


    Ачка не си опекох погачката и изгурехме и двамцатаусвен да ти пратя канчета от левчето да не се правиш на самурай и да фирцаш от паничето

  4. #4
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Мнения
    3,743
    Пчеларски район
    Раковски
    За да успееш със погачата се става рано или питай бате Тянко....Споко,няма да си правя "секуро" ще дочакам да успееш със погачата..

  5. #5
    Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Мнения
    292
    Пчеларски район
    Хасково
    Миро, май си объркал темата, има друга за направа на оцет!

  6. #6
    Наблюдател
    Регистриран
    24.06.2013
    Мнения
    20
    Пчеларски район
    -
    Пробвай със сода бикарбонат, при кисело джибри помага. За сливите нямам представа дали ще има ефект.

    п.п. То един път скиснал ли е материала, не ми се вярва да се оправи с нова ферментация. По добре преварка ако излезе кисела ракия, ма то само за един бидон няма смисъл да си губиш времето. Колегата ти каза по-горе оцет.

  7. #7
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Мнения
    3,743
    Пчеларски район
    Раковски
    Ще стане екзотичен оцет-сливов.Аз днес заложих ябълковия...

  8. #8
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Мнения
    466
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Дака остави ги да се силят, то нашето грозденце още си стои по дюлите и крушите и виси, ли виси и прави градусите. А слънцето пече ли, пече !

  9. #9
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Мнения
    7,997
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ванка моето вече го обърнаха в меда дюли ще искат за пелина ама ще им дадем друг път.НАЗДРАВЕ.

  10. #10
    Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Мнения
    292
    Пчеларски район
    Хасково
    Преди 5 г. правих оцет от мерло . Единият ми бидон се вкисна. Още имам от него. От 3 год. си правя и ябълков . Нищо не пречи да пробваш (аз бих пробвал ).Трябва ти само гъба. Не се бъзикам. То вече от какво ли не правят. А за ракия забрави , нищо няма да излезе.

 

 
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •