може ли да Ви попитам сега ако се поставят зелени клонки от кедър в кошера няма ли да има ефект от миризмата на смолата ?
може ли да Ви попитам сега ако се поставят зелени клонки от кедър в кошера няма ли да има ефект от миризмата на смолата ?
Ако си чел за кедъра от руснаците имай на в предвид че руснаците под кедър разбират сибирски кедров бор а в България такова животно има ли нема ли........
Но все пак прочети за сибирските кедрови гори интересно е.
По край тия Руснаци взе да ме лови страх да не взема да стана я веган я нещо друго а за пчелите да не говорим как започнах да ги глезя къде ще му излезе края не знам
http://shop.erika.bg/2011/02/%D0%B1%...%80%D0%B8.html
Колега Атанасов, на една от лекциите на проф. Гургулова, дамата каза, че над 2% опаразитеност и вече трябва да се вземат мерки - демек третирания.....само споделям какво съм чул на живо - с най-добри пожелания към всички колеги!!
Много е гадно, че всичките ни учени са наврени с някви фирми за производство на препарати, добавки и т.н. и водят лекциите лобирайки за продажби. Стана така че не знаем на кое да вярваме.
Извиняваи и в по малката килика не излизат по малки пчели а излизат нормални но плътноста е по голяма и не излизат по3-4 акара а 1 . Плътноста в една пита е по-голяма и пилото се топли само , одава топлина едно на друго по добро .В една пита има 2000 килики а в 4,8 има 2,300 .Това неса мои измислици ,в някои даржави все още има институти .
Това с големината на килийката и размера на пчелите ми се струва малко несериозно. В питите килийките са различни големини, но пчелите са почти с еднакъв размер. Ако в малка килийка се развие по - голяма ларва защото това и е заложено генетично какво ще се получи? Ще остане по - малка ли? Размера както казах е генетичен фактор. Все едно да се каже, че в малка къща се раждат малки деца, а в голяма големи. Ха, ха...то в богашките ще се раждат великани, а в бедняшките колиби - джюджета. Да не забравяме и храненето.
И 2000 Х 3 Х 7 =![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))