Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Чл.4(2) от наредба 10 пише, че номера е постоянен независимо от промяната на броя на кошерите, пчелните семейства или промяната на собственика
Това е взето от крави, овце и т.н. затова е така просто от едър добик и дребни преживни (крави, кози, овце) са го направили пчелни семейства и кошери без да обърнат внимание...

Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
Значи......номера на Животновъдния ми обект е 0006. Платил съм го......и аз не помня кога. ....
Таксата е 5 лв. и не е за самата регистрация тя е безплатна, а се плаща издаването на Удостоверение - т.е. да ти го напишат на компютъра и да го разпечатат на принтера....

Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
Иначе попитах: какво лошо има в регистрирането и номерирането на кошери.
Лошо е от гледна точка на това че се създава голяма бумащина за нещо което може да бъде решено много лесно. Да не говорим за времето и писането дето ще падне и от наша страна, да не говорим за ветеринарите. Може услугата да е безплатна но при държавния ветеринар, за частните дето имаме договори едва ли ще им хареса идеята да въвежда над 100-200 номера и да създава досие на всеки кошер по отделно съвсем безплатно....