Не знам какво става с тази цена, ама всичко съм задръстил с мед, ако и тази година не се продаде няма къде де го складирам следващата. Не че имам много мед около 2 тона, просто нямам помещения. На дребно по 1-2 тенекии в месеца слаба работа. Работя на 2 места и жената работи и вместо трудът ни да се отплаща ние взимаме пари от банката.
Повсеместно е колега за съжаление имаме висок праг на търпимост. Този факт добре се разбира и злоупотребява
Как добре го е казал
"България има лозя, градини, масло и малини. Тя има ягоди и вино, хубаво вино. А където има вино, там има и всичко друго за ядене. И той-великият ще иска да го храните със зеленчуци и плодове. Той току тъй не влезе в България, знаеше, че влиза в блажен оазис. Ето защо той няма да допусне България да му се изплъзни. И ще ви насилва, без да разберете. Но аз няма да го видя..."
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Може би ще ви е интересно да узнаете:
FOB цени на естествен мед Индия за 2016 година за 1 кг
януари - 7,42 $ (12.93 лв.)
февруари - 2,45 $ (4.27 лв.)
март - 3,88 $ (6.76 лв.)
април - 4,27 $ (7.44 лв.)
май - 3,78 $ (6.59 лв.)
юни - 4,55 $ (7.93 лв.)
юли - 6,2 $ (10.81 лв.)
август - 3,82 $ (6.66 лв.)
септември - 3,33 $ (5.80 лв.)
Основния износ е за САЩ 71,8 %, Мароко 11,7 % и Кувейт 5,4 %
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
По БНТ са давали предаване/репортаж за цените на меда и вноса на Украински мед в България. Не съм го гледал.![]()
Борка, като гледам вноса, че това не е ли половината от това което произвеждме ние?
Цената му е добра на българския мед.Днес ходих на пазаря под 10лв няма.
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))