Първоначално публикувано от
rosty_sz
Нямат четци със абсолютна сигурност. Има закупени такива които са в поделенията на БАБХ и докторите уж могат да ги ползват но на практика това трудна работа. Искам да внеса малко яснота. Докторите които ни обслужват са един вид на частна практика. ТЕ НЕ СА СЛУЖИТЕЛИ НА БАБХ
БАБХ нямат задължение към тяхното материално осигуряване. В този ред на мисли ако целта е да може лесно да се работи с табелките ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има QR код.
Не съм виждал избеляла от слънцето дебитна карта но не съм и пробвал. До колкото знам след печата картата се ламинира с УВ фолио. На тези карти има машини които правят релефен пчат който е невъзможно да се фалшифицира. На тези карти се отпечатва всичко с озключително качество което дава възможност ьа отпечатване и на щтрих и на QR код без никакъв проблем. Тези карти се пробиват безпроблемно. Тези карти са с много подходящ размер. Съществуват същите на външен вид карти с чип, с магнитна лента и т.н. ако се наложи осъвременяване на технологията за маркиране в бъдеще. Технолохията за персонализиране (релефен и обикновен печат) на тези карти е добре развита и с достъпна цена. Всички изброени положителни качества както и това че не се сещам за нито един минус на тези карти ме кара да мисля че това е най-добрия вариант.