Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 10 от 75 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 91 до 100 от общо 747
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    малко встрани от темата дори ако искаш отвори нова такава.Да те питам ти като нов пчелар - как започна ? В смисъл не само защо си се захванал с пчеларството, а правил ли си някаква оценка или бизнес план за развитието си за 3-5 години?

Разбира се че съм правил.Единственото което не бях предвидил,че ще има 5 арендатора.А започнах пчеларството като чирак 7 години на един роднина

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Тъй де, тъй! То и аз много пъти съм си мислил, как да се направи една държава, дето дава на всички и не взема от никого.

Аз не казвам че само да дава.Тя и кравата мляко не дава,а краваря си го взема

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    В момента съм в една бяла европейска държава. Ако знаете тука за какви данъци и такси става дума, няма да продумате че плащате нещо.

Тук не мога се съглася с теб.Какво ни е европейското?Не вярвам в европейските държави да се правят толкова схеми както при нас.Докато не ни се смени мисленето на нас и на политиците няма да има оправия./алчността ще ни погуби/

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ще почне да дава когато почнем да не излизаме от кръчмите и очитени станат червен.Но да ли няма да е късно тогава
    Вече е късно само дето не го осъзнаваме защото сме се закопали яко.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Тук не мога се съглася с теб.Какво ни е европейското?Не вярвам в европейските държави да се правят толкова схеми както при нас.Докато не ни се смени мисленето на нас и на политиците няма да има оправия./алчността ще ни погуби/
    Явно не ме разбра. Казвам че съм извън БГ в момента и тук данъците са умопомрачителни.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Явно не ме разбра. Казвам че съм извън БГ в момента и тук данъците са умопомрачителни.
    Не зная къде си ,но ги жалея нещастните хора : Горките. Винаги съм се чудил, защо не избягат при нас.

Потребител
    Регистриран
    19.07.2011
    На тази мафиотск държава нищо не трябва да се дава.Аз предлагам да се направи анкета има ли бъдеще професионалното пчеларство в България.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Те и заплатите им са умопомрачителни и всички други стимули също
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    И на всичко отгоре искат да папат евтин български мед.
    Казали са си:
    Я дай да им дадем малко пари по програми (те са си от тяхната вноска за членство) за да станат по крупни да произведат повече мед да се чудят какво да го правят и ние ще го купим като суровина (непреработеният мед бил суровина-чудна работа).
    Да ама пчеларите и кошерите се увеличили но количеството мед не, парите по програмите ги взели но мед повече не произвели.Почеса- ли се по главите и решили да стръскат малко клона да ги намалят малко че не само че мед достатъчно не произвели но и нахитрели и на техните западни колеги завидели.
    Приказката е до тук.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Върнах се от срещата и вече съм на компютъра. И сега ще се опитам да ви обясня какво точно се случи на тази среща, но това ще отнеме време. На който не му се чака да пиша малко по малко в следващите 2 часа, веднага ще кажа основното още в този постинг:

1. Промяна на наредбата ще има със или без нашето съгласие, защото са засегнати много интереси на различни институции.
    2. Тази промяна обаче не е чак толкова страшна и черна, колкото изглеждаше на пръв поглед. Дори е точно обратното - пчеларите също имат интерес тази промяна да се случи, защото тя ще облегчи част от дейностите им.

Страница 10 от 75 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •