Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Към Чл.6 бих добавил следното изречение в края:
    "Новата договорена цена се записва в анекс, подписан и от двете страни, който става неразделна част от договора."
    В раздел V трябва да се добави нова точка със следното съдържание:
    "Предаването се извършва с приемо-предавателен протокол, в който се записват количеството на меда, броя и качеството на тенекиите, целостта на пломбите и други обстоятелства, счетени за важни от страните по договора. Ако предаването се прави на превозвач, а не на купувача, подписал договора, той трябва да представи пълномощно за делегираните му права за приемането на меда и подписване на протокола. Копие от пълномощното остава като неразделна част от протокола."
    Трябва да има и раздел за разтрогване на договора и неустойки при неговото нарушаване на някоя от страните.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Трябва да има и раздел за разтрогване на договора и неустойки при неговото нарушаване на някоя от страните.
    Не ми се пишеше повече и ги прескочих
    Този пост е редактиран от borislav aleksandrov; 23.09.2016 в 20:26.
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •