Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 23

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Нямаше да ПРЕЧАТ СУБСИДИИТЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО АКО БЯХА СПРАВЕДЛИВО РАЗПРЕДЕЛЕНИ ПО СЕКТОРИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ ЕДИНИЦИ! ЗА ЕДНА ИКОНОМИЧЕСКА ЕДИНИЦА ЕДНАКЪВ БРОИ СРЕДСТВА.Пример 33 броя пчелни семейства 100дк зърно, 3 крави,8дк плодове 4дк зеленчук вички те са по 1 икономическа единица и би трябвало да получават еднаква по размер пряка субсидия .Но деиствителността е следната за 33 семейства 231лв, за 100дк зърно 4000 , за 3 крави 1500 лв ,за 8дк плодове 1920 лв и т.н....В резултат на това не справедливо разпределение сектор зърнопроизводство се разви страшно много за сметка на останалите.

Автор
    Регистриран
    30.08.2011
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията
    Нямаше да ПРЕЧАТ СУБСИДИИТЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО АКО БЯХА СПРАВЕДЛИВО РАЗПРЕДЕЛЕНИ ПО СЕКТОРИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ ЕДИНИЦИ! ЗА ЕДНА ИКОНОМИЧЕСКА ЕДИНИЦА ЕДНАКЪВ БРОИ СРЕДСТВА.Пример 33 броя пчелни семейства 100дк зърно, 3 крави,8дк плодове 4дк зеленчук вички те са по 1 икономическа единица и би трябвало да получават еднаква по размер пряка субсидия .Но деиствителността е следната за 33 семейства 231лв, за 100дк зърно 4000 , за 3 крави 1500 лв ,за 8дк плодове 1920 лв и т.н....В резултат на това не справедливо разпределение сектор зърнопроизводство се разви страшно много за сметка на останалите.
    Не така колега да са дават субсидии,произвел си 1 тон мед за него взимаш,дал си 5 тона мляко,произвел си 100 тона жито ,и т н и затова вземаш субсииди защото участваш в изхранването на хората.НЕ СЪМ ЗА ТАКИВА ЛЕСНИ ПАРИ, КАКВОТО ПРОИЗВЕДЕШ ДА ТИ СА ПЛАТИ РЕАЛНАТА ЦЕНА. А НЕ ЗА 1 ЛИТЪР МЛЯКО ДА ПОЛУЧИШ 40 СТ. А ЕДНА ГАЗИРАНА ВОДА ЗА 1 ЛЕВ

Автор
    Регистриран
    07.10.2010
    Пчеларски район
    ДОБРИЧКА
    Я да спрат субсидиите на земеделците че те ще спрат движението на всякъде а ние тук си чешем езиците вижте циганите за декар бузтан взимат към 280 лв. и дори си оставят дините на полето

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от enchev Виж публикацията
    Я да спрат субсидиите на земеделците че те ще спрат движението на всякъде а ние тук си чешем езиците вижте циганите за декар бузтан взимат към 280 лв. и дори си оставят дините на полето
    Много съм навит да видя циганин-зеленчукопроизводител, който да пуска фактури за минимално произведена продукция от декар.
    П.П. Аз съм бостанджия между другото.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Много съм навит да видя циганин-зеленчукопроизводител, който да пуска фактури за минимално произведена продукция от декар.
    П.П. Аз съм бостанджия между другото.
    Не сме разбрали. Нещо диня, пъпеш да се търкулне тук не съм видял. И ако може да са над 5 килограма.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не сме разбрали. Нещо диня, пъпеш да се търкулне тук не съм видял. И ако може да са над 5 килограма.
    Не гледаш къде трябва. Виж при опита в градината“, бяха зелени още. Средно тегло 2,5кг. Макс 4,2.

Наблюдател
    Регистриран
    18.03.2014
    Пчеларски район
    Сърнена Средна гора
    Това лято си бях поръчал таблички за хранилките при производител на кошери.Когато отидох да ги взема майсторът сподели с мен ,че Цветелина Бориславова ще изгражда пчеларска ферма и преговаряла с него за изработка на многокорпусни кошери но искала ниска цена и той отказал!Беше под влияние на този разговор когато го заварих и има защо той също отглежда пчели!Скоро след това разбрах, че Бориславова е опитала да закупи земя от землището на две села от община Средец Бургаска област но общинските съветници още мъдруват по въпроса!Такива субекти могат да се класират за всякакви програми дори и космически!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •